Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Kayıptı, göçmen kaçakçılığında yakalandı

ASAYİŞ 14.01.2018 - 12:39, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3077+ kez okundu.
 

Kayıptı, göçmen kaçakçılığında yakalandı

Aydın’ın Kuşadası ilçesinde kendisini Suriyeli olarak tanıtan insan tacirinin, İzmir’de kayıp şahıs olarak arandığı belirlendi.

AYDIN - Edinilen bilgiye göre, Güzelçamlı Milli Park sahilinde denetim faaliyeti gerçekleştiren jandarma ekipleri, E.B. adına kayıtlı bot ile denize açılmak üzere olan 27 göçmen ve 1 organizatörü yakaladı. Yakalanan göçmenlerden parmak izi veri tabanında farklı kimlik bilgisi olduğu tespit edilen 15’ine yalan beyanda bulunmaktan işlem yapıldı. Olayda organizatör olan ve kendisini Suriye uyruklu K.A. olarak tanıtan şüpheliyle ilgili olarak yapılan araştırma sonucu şüphelinin gerçek isminin Kadir Y. olduğu ve İzmir Emniyet Müdürlüğü’nce kayıp şahıs olarak arandığı tespit edildi. Yakalanan 27 göçmen Aydın İl Göç İdaresine sevk edilirken, organizatör K.Y. ise sevk edildiği adli makamlarca tutuklandı. Bot sahibi E.B.’nin yakalanması içinde çalışmalara devam edildiği bildirildi.
Aydın’ın Kuşadası ilçesinde kendisini Suriyeli olarak tanıtan insan tacirinin, İzmir’de kayıp şahıs olarak arandığı belirlendi.

AYDIN - Edinilen bilgiye göre, Güzelçamlı Milli Park sahilinde denetim faaliyeti gerçekleştiren jandarma ekipleri, E.B. adına kayıtlı bot ile denize açılmak üzere olan 27 göçmen ve 1 organizatörü yakaladı. Yakalanan göçmenlerden parmak izi veri tabanında farklı kimlik bilgisi olduğu tespit edilen 15’ine yalan beyanda bulunmaktan işlem yapıldı.

Olayda organizatör olan ve kendisini Suriye uyruklu K.A. olarak tanıtan şüpheliyle ilgili olarak yapılan araştırma sonucu şüphelinin gerçek isminin Kadir Y. olduğu ve İzmir Emniyet Müdürlüğü’nce kayıp şahıs olarak arandığı tespit edildi.

Yakalanan 27 göçmen Aydın İl Göç İdaresine sevk edilirken, organizatör K.Y. ise sevk edildiği adli makamlarca tutuklandı. Bot sahibi E.B.’nin yakalanması içinde çalışmalara devam edildiği bildirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.