Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Kayıp 3 kız bulundu

ASAYİŞ 04.01.2018 - 11:33, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3825+ kez okundu.
 

Kayıp 3 kız bulundu

Aydın’ın Çine ilçesinde yılbaşı akşamından bu yanan haber alınamayan üç kayıp kız bulundu.

AYDIN- Edinilen bilgiye göre, Çine’de yılbaşı akşamı buluşarak ortadan kaybolan üç kayıp kız için emniyet güçleri çalışma başlattı. Yapılan çalışmalar sonucunda kaybolan kızlardan Gül T. Nazilli-Çine seferini yapan minibüsün içinde bulundu. Diğer iki kardeş Nazifenur A. ve Beyza A. için emniyet güçleri çalışmalarına devam ederken, kızların anneleri Ö.A. emniyete giderek kızlarının Uşak’ta akrabalarının yanında olduğunu bildirmesi üzerine arama çalışmalarına son verildi.
Aydın’ın Çine ilçesinde yılbaşı akşamından bu yanan haber alınamayan üç kayıp kız bulundu.

AYDIN- Edinilen bilgiye göre, Çine’de yılbaşı akşamı buluşarak ortadan kaybolan üç kayıp kız için emniyet güçleri çalışma başlattı. Yapılan çalışmalar sonucunda kaybolan kızlardan Gül T. Nazilli-Çine seferini yapan minibüsün içinde bulundu.

Diğer iki kardeş Nazifenur A. ve Beyza A. için emniyet güçleri çalışmalarına devam ederken, kızların anneleri Ö.A. emniyete giderek kızlarının Uşak’ta akrabalarının yanında olduğunu bildirmesi üzerine arama çalışmalarına son verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.