Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Kayalı’dan birlik beraberlik mesajı

SİYASET 07.02.2019 - 16:15, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3544+ kez okundu.
 

Kayalı’dan birlik beraberlik mesajı

Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı’nın, CHP’nin birlik ve beraberlik içerisinde olduğunu vurgulayarak, fikir ve deneyim paylaşımına her zaman hazır olduklarına dikkat çektiği bildirildi.

AYDIN- Yapılan açıklamaya göre, CHP Kuşadası Belediye Başkan Adayı Ömer Günel, Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı’ya nezaket ziyaretinde bulundu. Günel’e CHP Kuşadası İlçe Başkanı Mehmet Gürbilek ve İlçe Yönetim Kurulu üyelerinin eşlik ettiği ziyarette, Kuşadası Belediye Başkan Yardımcıları ve Belediye Meclis Üyeleri de hazır bulundu. Ziyarette konuşan Günel, Kuşadası Belediyesi’nin devam etmekte olan projelerini sürdüreceklerini belirterek, Başkan Kayalı’nın fikir ve deneyimlerinden yararlanmak istediklerini ifade etti. Başkan Kayalı ise, CHP’nin birlik ve beraberlik içerisinde olduğunun altını çizdi. Fikir ve deneyim paylaşımına her zaman hazır olduklarına dikkat çeken Başkan Kayalı, Günel’e seçim kampanyasında başarılar diledi.
Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı’nın, CHP’nin birlik ve beraberlik içerisinde olduğunu vurgulayarak, fikir ve deneyim paylaşımına her zaman hazır olduklarına dikkat çektiği bildirildi.

AYDIN- Yapılan açıklamaya göre, CHP Kuşadası Belediye Başkan Adayı Ömer Günel, Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı’ya nezaket ziyaretinde bulundu. Günel’e CHP Kuşadası İlçe Başkanı Mehmet Gürbilek ve İlçe Yönetim Kurulu üyelerinin eşlik ettiği ziyarette, Kuşadası Belediye Başkan Yardımcıları ve Belediye Meclis Üyeleri de hazır bulundu.

Ziyarette konuşan Günel, Kuşadası Belediyesi’nin devam etmekte olan projelerini sürdüreceklerini belirterek, Başkan Kayalı’nın fikir ve deneyimlerinden yararlanmak istediklerini ifade etti. Başkan Kayalı ise, CHP’nin birlik ve beraberlik içerisinde olduğunun altını çizdi. Fikir ve deneyim paylaşımına her zaman hazır olduklarına dikkat çeken Başkan Kayalı, Günel’e seçim kampanyasında başarılar diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.