Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Kayalı, Esnaf Odaları Yöneticilerini yemekte buluşturdu

SİYASET 05.09.2018 - 18:05, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2813+ kez okundu.
 

Kayalı, Esnaf Odaları Yöneticilerini yemekte buluşturdu

Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı ve KESO Başkanı Ahmet Çalım, düzenledikleri yemekte Esnaf Odaları yöneticilerini buluşturdu.

AYDIN- Edinilen bilgiye göre, yemeğe, Kuşadası’nda bir dizi ziyaret için bulunan AYESOB (Aydın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği) Başkanı Selahittin Çetindoğan ve yöneticiler, Kuşadası Esnaf Odası (KESO) Başkanı Ahmet Çalım’ın ev sahipliğinde ve Davutlar Esnaf Odası’nın da katılımıyla iştirak ettiler. Yemek esnasında söz alan AYESOB Başkanı Selahittin Çetindoğan, “Kuşadası Oda Başkanımız Ahmet Çalım’a ve Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı’ya bu güzel organizasyon için teşekkür ederim. Başkanlarımız Kuşadası’nda esnafımız için güzel şeylere imza atıyorlar, bizler de bugün Kuşadası’nda ki esnafımızı ziyaret ederek görüş alışverişinde bulunduk” dedi. Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı da, “Kuşadası Belediyesi olarak bizler de esnafımıza elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyoruz. Başkanlarımıza davete katıldıkları için teşekkür ederim. Bundan sonra daha sık bir araya gelerek esnafımızın sorunlarıyla daha da çok ilgileneceğiz” şeklinde konuştu.
Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı ve KESO Başkanı Ahmet Çalım, düzenledikleri yemekte Esnaf Odaları yöneticilerini buluşturdu.

AYDIN- Edinilen bilgiye göre, yemeğe, Kuşadası’nda bir dizi ziyaret için bulunan AYESOB (Aydın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği) Başkanı Selahittin Çetindoğan ve yöneticiler, Kuşadası Esnaf Odası (KESO) Başkanı Ahmet Çalım’ın ev sahipliğinde ve Davutlar Esnaf Odası’nın da katılımıyla iştirak ettiler.

Yemek esnasında söz alan AYESOB Başkanı Selahittin Çetindoğan, “Kuşadası Oda Başkanımız Ahmet Çalım’a ve Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı’ya bu güzel organizasyon için teşekkür ederim. Başkanlarımız Kuşadası’nda esnafımız için güzel şeylere imza atıyorlar, bizler de bugün Kuşadası’nda ki esnafımızı ziyaret ederek görüş alışverişinde bulunduk” dedi.

Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı da, “Kuşadası Belediyesi olarak bizler de esnafımıza elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyoruz. Başkanlarımıza davete katıldıkları için teşekkür ederim. Bundan sonra daha sık bir araya gelerek esnafımızın sorunlarıyla daha da çok ilgileneceğiz” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.