Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Kayalı: Biz kıblemizi değiştirmeyiz

SİYASET 06.02.2019 - 18:51, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3982+ kez okundu.
 

Kayalı: Biz kıblemizi değiştirmeyiz

Kuşadası Belediye Meclisi’nde konuşan Başkan Özer Kayalı, “Bizim gittiğimiz yol belli. Beni yeterince tanımayan insanlar, başka partilerden aday olacağımı yazıyorlar. Biz kıblemizi değiştirmeyiz kimse merak etmesin” dedi.

AYDIN- Kuşadası Belediye Meclisi Şubat Ayı Olağan Toplantısı’nın, Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı başkanlığında Erkan Yücel Sahnesi’nde yapıldığı bildirildi. Yapılan açıklamaya göre, müdürlüklerden gelen ve komisyonlara havale edilen konuların görüşüldüğü toplantıda, 27 Şubat-2 Mart tarihleri arasında Kanada’da yapılacak olan Robotique First Quebec Yarışması’na katılacak olan Hasan Fatma Önal Anadolu Lisesi iki öğrencinin yol masraflarının karşılanmasına karar verildi. Toplantı öncesinde konuşan Başkan Kayalı, başka bir partiye destek verdiğine ve aday olacağına ilişkin iddialara yanıt verdi. Başkan Kayalı, “Eğer başka bir partiye destek verseydim, o partiden aday olur, seçilirdim. Bizim gittiğimiz yol belli. Beni yeterince tanımayan insanlar, başka partilerden aday olacağımı yazıyorlar. Biz kıblemizi değiştirmeyiz kimse merak etmesin” dedi.
Kuşadası Belediye Meclisi’nde konuşan Başkan Özer Kayalı, “Bizim gittiğimiz yol belli. Beni yeterince tanımayan insanlar, başka partilerden aday olacağımı yazıyorlar. Biz kıblemizi değiştirmeyiz kimse merak etmesin” dedi.

AYDIN- Kuşadası Belediye Meclisi Şubat Ayı Olağan Toplantısı’nın, Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı başkanlığında Erkan Yücel Sahnesi’nde yapıldığı bildirildi.

Yapılan açıklamaya göre, müdürlüklerden gelen ve komisyonlara havale edilen konuların görüşüldüğü toplantıda, 27 Şubat-2 Mart tarihleri arasında Kanada’da yapılacak olan Robotique First Quebec Yarışması’na katılacak olan Hasan Fatma Önal Anadolu Lisesi iki öğrencinin yol masraflarının karşılanmasına karar verildi.

Toplantı öncesinde konuşan Başkan Kayalı, başka bir partiye destek verdiğine ve aday olacağına ilişkin iddialara yanıt verdi. Başkan Kayalı, “Eğer başka bir partiye destek verseydim, o partiden aday olur, seçilirdim. Bizim gittiğimiz yol belli. Beni yeterince tanımayan insanlar, başka partilerden aday olacağımı yazıyorlar. Biz kıblemizi değiştirmeyiz kimse merak etmesin” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.