Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Kaya: Deveciler iyi insandır

GENEL 13.04.2019 - 14:06, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3523+ kez okundu.
 

Kaya: Deveciler iyi insandır

Aydın'da, yerel seçimde aday gösterildiği 'Millet İttifakı'ndan İncirliova Belediye Başkanlığı'na seçilen İYİ Parti'li Aytekin Kaya, “deveciden başkan olmaz sözlerine” görev teslim törenine deveyle gelerek göndermede bulundu.

AYDIN- Görevi deveyle teslim alan Başkan Kaya, olayın hikayesini anlattı. ‘’Arkadaşlar, köye gidip vatandaşlara, ‘deveciden başkan mı olur?’ diye soruyorlar. Ama sordukları deveciymiş. ‘Biz de deveciyiz demişler’” sözleriyle olayı hatırlatan Başkan Kaya, bundan dolayı ‘Deveciden Başkan Olur’ sloganıyla yola çıktıklarını söyledi. Devecilerin güzel insanlar olduklarını belirten Başkan Kaya, ‘’Deveciler ahlaklı insanlardır, düzgün insanlardır. Devecilerin aile yapısı çok düzgündür. Çanakkale’den Antalya’ya, Antalya’dan Kirazlı’ya kadar 8 vilayetin hepsi bir aile gibi aynı düzgün insanlardır. Devecilerde sıkıntı yoktur’’ diye konuştu. Başkanlık görevine başlayan Kaya, "Parti rozetimizi çıkartıp, Türk Bayrağı’nı yakamıza taktık. 51 bin 500 İncirliovalının hepsine kapımız açık. Hepsi ağabeyimiz, kardeşimizdir. İlçeyi hep birlikte yöneteceğiz. Hiç sıkıntı yok. Hizmet için varız" dedi.
Aydın'da, yerel seçimde aday gösterildiği 'Millet İttifakı'ndan İncirliova Belediye Başkanlığı'na seçilen İYİ Parti'li Aytekin Kaya, “deveciden başkan olmaz sözlerine” görev teslim törenine deveyle gelerek göndermede bulundu.

AYDIN- Görevi deveyle teslim alan Başkan Kaya, olayın hikayesini anlattı. ‘’Arkadaşlar, köye gidip vatandaşlara, ‘deveciden başkan mı olur?’ diye soruyorlar. Ama sordukları deveciymiş. ‘Biz de deveciyiz demişler’” sözleriyle olayı hatırlatan Başkan Kaya, bundan dolayı ‘Deveciden Başkan Olur’ sloganıyla yola çıktıklarını söyledi. Devecilerin güzel insanlar olduklarını belirten Başkan Kaya, ‘’Deveciler ahlaklı insanlardır, düzgün insanlardır. Devecilerin aile yapısı çok düzgündür. Çanakkale’den Antalya’ya, Antalya’dan Kirazlı’ya kadar 8 vilayetin hepsi bir aile gibi aynı düzgün insanlardır. Devecilerde sıkıntı yoktur’’ diye konuştu.

Başkanlık görevine başlayan Kaya, "Parti rozetimizi çıkartıp, Türk Bayrağı’nı yakamıza taktık. 51 bin 500 İncirliovalının hepsine kapımız açık. Hepsi ağabeyimiz, kardeşimizdir. İlçeyi hep birlikte yöneteceğiz. Hiç sıkıntı yok. Hizmet için varız" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.