Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Kavşak kazasında 3 yaralı

ASAYİŞ 10.11.2017 - 14:24, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2305+ kez okundu.
 

Kavşak kazasında 3 yaralı

Aydın - Söke Karayolu Bağarası Kavşağı’nda iki otomobilin karıştığı trafik kazasında 3 kişi yaralandı.

AYDIN- Edinilen bilgiye göre, Didim’den Söke yönüne hareket halinde olan Nihat Ali T. yönetimindeki 06 NT 197 plakalı araç ile Bağarası Kavşağı’ndan çıkmakta olan Kemal S. yönetimindeki 09 JK 922 plakalı araca çarpıştı. Kazada iki aracın sürücüsünün yanı sıra araçta bulunan Zeynep T. yaralandı. Yaralılara ilk müdahale Aydın Büyükşehir Belediyesi Söke itfaiye ekiplerince yapılarak, sıkıştıkları araçlardan çıkartıldı. Yaralılar olay yerine gelen 112 Acil Servis ambulansı ile Söke Fehime Faik Kocagöz Devlet Hastanesi’ne götürülerek tedavi altına alındı. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.
Aydın - Söke Karayolu Bağarası Kavşağı’nda iki otomobilin karıştığı trafik kazasında 3 kişi yaralandı.

AYDIN- Edinilen bilgiye göre, Didim’den Söke yönüne hareket halinde olan Nihat Ali T. yönetimindeki 06 NT 197 plakalı araç ile Bağarası Kavşağı’ndan çıkmakta olan Kemal S. yönetimindeki 09 JK 922 plakalı araca çarpıştı. Kazada iki aracın sürücüsünün yanı sıra araçta bulunan Zeynep T. yaralandı. Yaralılara ilk müdahale Aydın Büyükşehir Belediyesi Söke itfaiye ekiplerince yapılarak, sıkıştıkları araçlardan çıkartıldı.

Yaralılar olay yerine gelen 112 Acil Servis ambulansı ile Söke Fehime Faik Kocagöz Devlet Hastanesi’ne götürülerek tedavi altına alındı. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.