Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Kavaklı’nın şampiyonluk öyküsü

SPOR 16.04.2017 - 15:28, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3672+ kez okundu.
 

Kavaklı’nın şampiyonluk öyküsü

Özel Kavaklı Anadolu Lisesi, 2016 – 2017 Eğitim Öğretim yılı Liselerarası Genç Kızlar Voleybol (B) kategorisinde Türkiye’nin en iyi 16’ları arasında yerini aldı.

AYDIN- Beden Eğitimi Öğretmeni ve Takım Antrenörü Derya Gül, “İl şampiyonu olduktan sonra ilimizi Antalya’da yapılan grup müsabakalarında en iyi şekilde temsil etmiş ve grup birincisi olarak Türkiye yarı finallerine yükselmiştir. Konya’da yapılan Yarı finallerde ilk iki maçını kazanarak Türkiye’nin en iyi (8 – 16) okulu arasına girmiştir. Yarı finallerde grup ikincisi olarak diğer grubun birinciyle karşılaşan kızlarımız, çekişmeli bir mücadelenin sonucunda maçı kaybetmiş ve Türkiye yarı finaller üçüncüsü olarak turnuvayı tamamlamıştır” dedi. Antrenör Gül, konuya ilişkin açıklamasında, şunları söyledi: “Bu süreçte sporcularımızı hem il hem de grup ve yarı finallerde yalnız bırakmayan onlardan desteğini hiçbir zaman esirgemeyen, öğrencilerimize bir anne şefkatiyle yaklaşan kurucumuz Sayın Aslı Kavaklı’ya, antrenman ve müsabakalarda sporcularımızın mental olarak hazırlanışında bize yardımcı olan Sayın Okul Müdürümüz Uzman Psikolojik Danışman Süleyman Çokay’a şükranlarımı sunarım. Ayrıca bu başarıda emeği geçen Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne, sporculuk tecrübelerinden ve beslenmeyle ilgili öğrencilerimize vermiş olduğu seminerden dolayı eski milli voleybolcu, Sayın Milletvekili Prof. Dr. Metin Lütfi Baydar’a, okul öğretmenlerimize, velilerimize ve öğrencilerimize de sonsuz teşekkür ederim.”
Özel Kavaklı Anadolu Lisesi, 2016 – 2017 Eğitim Öğretim yılı Liselerarası Genç Kızlar Voleybol (B) kategorisinde Türkiye’nin en iyi 16’ları arasında yerini aldı.

AYDIN- Beden Eğitimi Öğretmeni ve Takım Antrenörü Derya Gül, “İl şampiyonu olduktan sonra ilimizi Antalya’da yapılan grup müsabakalarında en iyi şekilde temsil etmiş ve grup birincisi olarak Türkiye yarı finallerine yükselmiştir. Konya’da yapılan Yarı finallerde ilk iki maçını kazanarak Türkiye’nin en iyi (8 – 16) okulu arasına girmiştir. Yarı finallerde grup ikincisi olarak diğer grubun birinciyle karşılaşan kızlarımız, çekişmeli bir mücadelenin sonucunda maçı kaybetmiş ve Türkiye yarı finaller üçüncüsü olarak turnuvayı tamamlamıştır” dedi.

Antrenör Gül, konuya ilişkin açıklamasında, şunları söyledi:

“Bu süreçte sporcularımızı hem il hem de grup ve yarı finallerde yalnız bırakmayan onlardan desteğini hiçbir zaman esirgemeyen, öğrencilerimize bir anne şefkatiyle yaklaşan kurucumuz Sayın Aslı Kavaklı’ya, antrenman ve müsabakalarda sporcularımızın mental olarak hazırlanışında bize yardımcı olan Sayın Okul Müdürümüz Uzman Psikolojik Danışman Süleyman Çokay’a şükranlarımı sunarım.

Ayrıca bu başarıda emeği geçen Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne, sporculuk tecrübelerinden ve beslenmeyle ilgili öğrencilerimize vermiş olduğu seminerden dolayı eski milli voleybolcu, Sayın Milletvekili Prof. Dr. Metin Lütfi Baydar’a, okul öğretmenlerimize, velilerimize ve öğrencilerimize de sonsuz teşekkür ederim.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.