Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Kavaklılılar, kahvaltıda buluştu

EĞİTİM 28.03.2017 - 20:28, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 2945+ kez okundu.
 

Kavaklılılar, kahvaltıda buluştu

Özel Kavaklı Anadolu Lisesi veliler baharı keyifli bir kahvaltı ile karşıladı

AYDIN- Okul aile birliğinin düzenlediği kahvaltı etkinliğine Okul Aile Birliği Başkanı Evrim Bosnalı, okul kurucusu Aslı Kavaklı, okul müdürü Süleyman Çokay, okul aile birliği üyeleri Şeyda Ekim, Fatma Karadağ, Kadriye Köse, öğretmen ve veliler katıldı. Açılış konuşmasını yapan Okul Müdürü Süleyman Çokay, okul aile birliklerinin öneminden bahsetti, aile birliği başkanına ve üyelerine teşekkür etti. Ayrıca yapılan seminerlere ev sahipliği yapan Aydın Ticaret Borsası Başkanı Adnan Bosnalı’ya da teşekkür edildi. Çokay, konuşmasında şunları söyledi: “Okul aile birliğimiz ile birlikte yaşamlara dokunmaya, öğrencilerimize yeni değerler katmaya devam ediyoruz. Bir yandan da kurucu değerlerimizin, kültürel değerlerimizin güçlenmesi için çalışıyoruz. Geçen sene Fitnat Nihat İlkokulu’na tam teşekküllü bir revir teslim ettik. Hacı Hüseyin Aslan Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi Okulu’ndaki öğrenciler ile 23 Nisan etkinliği yaptık. Özel öğrencilere yönelik oyun setlerini okula hediye ettik. Geçen sene meslektaşım psikolog Mehmet Şakiroğlu dünya kadınlar gününde seminer vermişti. 21 Nisan’da yine değerli bir yazar ve psikolog arkadaşımız bizlerle birlikte olacak. Azra Kohen ‘in vereceği bu seminere tüm Aydınlıları bekliyoruz. Kardeş okulumuz Kardeşköy İlkokulu ile yapacağımız bazı çalışmalar olacak. Atatürk büstü ve çevresinin düzenlemesi yine bizim öncelikli işimiz olacak.” Kahvaltı sonrasında öğretmen, öğrenci ve veliler birlikte güzel bir cumartesi günü geçirdiler.
Özel Kavaklı Anadolu Lisesi veliler baharı keyifli bir kahvaltı ile karşıladı

AYDIN- Okul aile birliğinin düzenlediği kahvaltı etkinliğine Okul Aile Birliği Başkanı Evrim Bosnalı, okul kurucusu Aslı Kavaklı, okul müdürü Süleyman Çokay, okul aile birliği üyeleri Şeyda Ekim, Fatma Karadağ, Kadriye Köse, öğretmen ve veliler katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Okul Müdürü Süleyman Çokay, okul aile birliklerinin öneminden bahsetti, aile birliği başkanına ve üyelerine teşekkür etti. Ayrıca yapılan seminerlere ev sahipliği yapan Aydın Ticaret Borsası Başkanı Adnan Bosnalı’ya da teşekkür edildi. Çokay, konuşmasında şunları söyledi:

“Okul aile birliğimiz ile birlikte yaşamlara dokunmaya, öğrencilerimize yeni değerler katmaya devam ediyoruz. Bir yandan da kurucu değerlerimizin, kültürel değerlerimizin güçlenmesi için çalışıyoruz.

Geçen sene Fitnat Nihat İlkokulu’na tam teşekküllü bir revir teslim ettik. Hacı Hüseyin Aslan Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi Okulu’ndaki öğrenciler ile 23 Nisan etkinliği yaptık. Özel öğrencilere yönelik oyun setlerini okula hediye ettik. Geçen sene meslektaşım psikolog Mehmet Şakiroğlu dünya kadınlar gününde seminer vermişti. 21 Nisan’da yine değerli bir yazar ve psikolog arkadaşımız bizlerle birlikte olacak. Azra Kohen ‘in vereceği bu seminere tüm Aydınlıları bekliyoruz. Kardeş okulumuz Kardeşköy İlkokulu ile yapacağımız bazı çalışmalar olacak. Atatürk büstü ve çevresinin düzenlemesi yine bizim öncelikli işimiz olacak.”

Kahvaltı sonrasında öğretmen, öğrenci ve veliler birlikte güzel bir cumartesi günü geçirdiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.