Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Kavaklı Yolu yenileniyor

GÜNCEL 16.11.2017 - 14:35, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 1667+ kez okundu.
 

Kavaklı Yolu yenileniyor

Aydın Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı Ekipleri’nin, yol yenileme çalışmalarına devam ettiği bildirildi.

AYDIN-Edinilen bilgiye göre, Aydın Büyükşehir Belediyesi ekipleri Sultanhisar’a bağlı Kavaklı Mahallesi’nin yol yapım, bakım ve onarım çalışmalarına başladı. YOL KONFORLU HALE GELECEK Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından, "Bahçeden sofranıza" sloganıyla açılan ve vatandaşlar tarafından büyük ilgi gören Tarihi Kavaklı Köy Pazarı Yolu yenileniyor. Bozulan yaklaşık beş kilometrelik kısımda dolgu ve kazı çalışmaları devam ediyor. Dolgu çalışmasının ardından sathi kaplama, sıcak asfalt dökümü ile Kavaklı yolu geniş ve konforlu hale gelecek. Her pazar kurulan ve yerel ürünleri halkla buluşturan Kavaklı pazar yolunun yenilenmesinden memnuniyet duyan vatandaşlar, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na teşekkür ettiler.
Aydın Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı Ekipleri’nin, yol yenileme çalışmalarına devam ettiği bildirildi.

AYDIN-Edinilen bilgiye göre, Aydın Büyükşehir Belediyesi ekipleri Sultanhisar’a bağlı Kavaklı Mahallesi’nin yol yapım, bakım ve onarım çalışmalarına başladı.

YOL KONFORLU HALE GELECEK

Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından, "Bahçeden sofranıza" sloganıyla açılan ve vatandaşlar tarafından büyük ilgi gören Tarihi Kavaklı Köy Pazarı Yolu yenileniyor. Bozulan yaklaşık beş kilometrelik kısımda dolgu ve kazı çalışmaları devam ediyor. Dolgu çalışmasının ardından sathi kaplama, sıcak asfalt dökümü ile Kavaklı yolu geniş ve konforlu hale gelecek.

Her pazar kurulan ve yerel ürünleri halkla buluşturan Kavaklı pazar yolunun yenilenmesinden memnuniyet duyan vatandaşlar, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na teşekkür ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.