Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Kavaklı Anadolu Lisesi şampiyon

SPOR 12.02.2018 - 18:30, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3774+ kez okundu.
 

Kavaklı Anadolu Lisesi şampiyon

Özel Kavaklı Anadolu Lisesi, Okullar Arası Genç Erkekler (A) Basketbol Kategorisi’nde Aydın şampiyonu oldu.

AYDIN- Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Aydın İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün ortaklaşa düzenlendiği ve Okulsporları İl Temsilciliği’nin 2018 yılı faaliyet takviminde yer alan 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Okullar Arası Gençler (A) Basketbol İl Birinciliği Turnuvası tamamlandı. Genç Erkekler (A) Basketbol kategorisinde 36 takım, Genç Kızlar (A) Basketbol kategorisinde 8 takım mücadele etti. 20 Kasım 2017 tarihinde başlayan turnuva maçları 09 Şubat 2018 tarihinde Efeler Atatürk Spor Salonu’nda oynanan final maçları ile tamamlandı. Erkeklerde Şampiyon Özel Kavaklı Anadolu Lisesi Efeler Atatürk Spor Salonu’nu tıklım tıklım dolduran seyircilerin karşısında oynayan takımlar birbirlerine üstünlük kurabilmek için kıyasıya mücadele ettikleri maçta 61-36’lık skor ile Özel Kavaklı Anadolu Lisesi, Adnan Menderes Anadolu Lisesi’ni mağlup etmeyi başardı. Bu skor ile Erkekler Basketbol (A) kategorisinde 1’inci Özel Kavaklı Anadolu Lisesi, 2’nci Adnan Menderes Anadolu Lisesi, 3’üncü İncirliova Spor Lisesi ve 4’üncü Nazilli Anadolu Lisesi oldu. Kızlarda Şampiyon İncirliova Spor Lisesi Efeler Atatürk Spor Salonu’nda yapılan final maçı sonucunda İncirliova Spor Lisesi rakibi Aydın Anadolu Lisesini 78-17’lik skor ile mağlup ederek şampiyonluğa ulaştı. Turnuvanın sonunda genç kızlar (A) basketbol kategorisinde 1’inci İncirliova Spor Lisesi, 2’nci Aydın Anadolu Lisesi, 3’üncü Nazilli Özel Sınav Anadolu Lisesi ve 4’üncü Nazilli Lisesi oldu. Turnuvaların sonucunda Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından derece elde eden takımlara kupa, sporculara madalya ve başarı belgesi takdim edildi. Ödül törenine Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Mikail Kavaklı, Personel Şube Müdürü Ahmet Coşkun Parlakyalçın, Okulsporları İl Temsilcisi Ayhan Afşar, Basketbol İl Temsilcisi Ömer Görür ve okul yöneticileri katıldı. Aydın’ı Gruplarda Temsil Edecekler Erkekler kategorisinde şampiyon olan Özel Kavaklı Anadolu Lisesi ve kızlar kategorisinde şampiyon olan İncirliova Spor Lisesi okulsporları grup müsabakalarında ilimizi temsil edecekler. Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Okullar Arası Gençler (A) Basketbol İl Birinciliği Turnuvasında derece elde eden takımları tebrik etti ve gruplarda ilimizi temsil edecek olan takımlara başarılar diledi.
Özel Kavaklı Anadolu Lisesi, Okullar Arası Genç Erkekler (A) Basketbol Kategorisi’nde Aydın şampiyonu oldu.

AYDIN- Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Aydın İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün ortaklaşa düzenlendiği ve Okulsporları İl Temsilciliği’nin 2018 yılı faaliyet takviminde yer alan 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Okullar Arası Gençler (A) Basketbol İl Birinciliği Turnuvası tamamlandı.

Genç Erkekler (A) Basketbol kategorisinde 36 takım, Genç Kızlar (A) Basketbol kategorisinde 8 takım mücadele etti. 20 Kasım 2017 tarihinde başlayan turnuva maçları 09 Şubat 2018 tarihinde Efeler Atatürk Spor Salonu’nda oynanan final maçları ile tamamlandı.

Erkeklerde Şampiyon Özel Kavaklı Anadolu Lisesi

Efeler Atatürk Spor Salonu’nu tıklım tıklım dolduran seyircilerin karşısında oynayan takımlar birbirlerine üstünlük kurabilmek için kıyasıya mücadele ettikleri maçta 61-36’lık skor ile Özel Kavaklı Anadolu Lisesi, Adnan Menderes Anadolu Lisesi’ni mağlup etmeyi başardı. Bu skor ile Erkekler Basketbol (A) kategorisinde 1’inci Özel Kavaklı Anadolu Lisesi, 2’nci Adnan Menderes Anadolu Lisesi, 3’üncü İncirliova Spor Lisesi ve 4’üncü Nazilli Anadolu Lisesi oldu.

Kızlarda Şampiyon İncirliova Spor Lisesi

Efeler Atatürk Spor Salonu’nda yapılan final maçı sonucunda İncirliova Spor Lisesi rakibi Aydın Anadolu Lisesini 78-17’lik skor ile mağlup ederek şampiyonluğa ulaştı. Turnuvanın sonunda genç kızlar (A) basketbol kategorisinde 1’inci İncirliova Spor Lisesi, 2’nci Aydın Anadolu Lisesi, 3’üncü Nazilli Özel Sınav Anadolu Lisesi ve 4’üncü Nazilli Lisesi oldu.

Turnuvaların sonucunda Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından derece elde eden takımlara kupa, sporculara madalya ve başarı belgesi takdim edildi. Ödül törenine Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Mikail Kavaklı, Personel Şube Müdürü Ahmet Coşkun Parlakyalçın, Okulsporları İl Temsilcisi Ayhan Afşar, Basketbol İl Temsilcisi Ömer Görür ve okul yöneticileri katıldı.

Aydın’ı Gruplarda Temsil Edecekler

Erkekler kategorisinde şampiyon olan Özel Kavaklı Anadolu Lisesi ve kızlar kategorisinde şampiyon olan İncirliova Spor Lisesi okulsporları grup müsabakalarında ilimizi temsil edecekler.

Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Okullar Arası Gençler (A) Basketbol İl Birinciliği Turnuvasında derece elde eden takımları tebrik etti ve gruplarda ilimizi temsil edecek olan takımlara başarılar diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.