Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Kavaklı Anadolu Lisesi kahvaltıda

DÜNYA (AA) - Anadolu Ajansı | 07.12.2015 - 12:07, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 2499+ kez okundu.
 

Kavaklı Anadolu Lisesi kahvaltıda

Özel Kavaklı Anadolu Lisesi, Okul Aile Birliği tarafından Form Aydın David People Cafe’de okul öğretmenleri ve öğrenci velileri kahvaltıda bir araya geldiler.

Gezgin Değirmenci/Efeler Özel Kavaklı Anadolu Lisesi, Okul Aile Birliği Başkanı Evrim Bosnalı yaptığı açıklamasında şunları söyledi, “Yeni eğitim ve öğretim yılının okul aile birliği olarak ilk etkinliğini bugün yapıyoruz. Bu tür etkinliklerimize katılımın çocuklarımızın okul başarısını ve sosyal hayatını olumlu yönde etkilediğini düşünüyorum. Bu nedenle öğrenci velilerimizin ve okul öğretmenlerimizin katılımı bizim için çok önemli. Amacımız öğrenci velileri ve öğretmenlerimiz arasındaki diyalogu geliştirmek, birlik ve beraberliği sağlamaktır. Bizler okul aile birliği olarak zaman zaman bu ve buna benzer etkinlikler düzenleyerek çocuklarımızın geleceğiyle ilgili okul öğretmenlerimizle birlikte yeni güzel fikirlerin ortaya çıkmasını da sağlayacağız” dedi. Özel Kavaklı Anadolu Lisesi, Okul Kurucu temsilcisi Aslı Kavaklı ise, “Bugün burada okulumuzun aile birliğinin düzenlediği bu güzel buluşmadan dolayı teşekkür ediyorum. Öğrenci velilerimizin okul öğretmenleriyle birlikte kahvaltı yapmaları ve öğretmenlerimizle kaynaşmaları, çocuklarımızın geleceği yönünde son derece önemli olduğunu düşünüyorum. Bu buluşmayı organize eden başta okul aile birliği başkanımız Evrim Bosnalı ve Dilek Soğancı, Rabia Uçar, Aysun Çelik, Fatma Karadağ, Yüksel Demir, Havva Öndeş, Özge Önder ve Nuray Alptekin’e teşekkür ediyorum” dedi.
Özel Kavaklı Anadolu Lisesi, Okul Aile Birliği tarafından Form Aydın David People Cafe’de okul öğretmenleri ve öğrenci velileri kahvaltıda bir araya geldiler.

Gezgin Değirmenci/Efeler

Özel Kavaklı Anadolu Lisesi, Okul Aile Birliği Başkanı Evrim Bosnalı yaptığı açıklamasında şunları söyledi, “Yeni eğitim ve öğretim yılının okul aile birliği olarak ilk etkinliğini bugün yapıyoruz.

Bu tür etkinliklerimize katılımın çocuklarımızın okul başarısını ve sosyal hayatını olumlu yönde etkilediğini düşünüyorum. Bu nedenle öğrenci velilerimizin ve okul öğretmenlerimizin katılımı bizim için çok önemli.

Amacımız öğrenci velileri ve öğretmenlerimiz arasındaki diyalogu geliştirmek, birlik ve beraberliği sağlamaktır. Bizler okul aile birliği olarak zaman zaman bu ve buna benzer etkinlikler düzenleyerek çocuklarımızın geleceğiyle ilgili okul öğretmenlerimizle birlikte yeni güzel fikirlerin ortaya çıkmasını da sağlayacağız” dedi.

Özel Kavaklı Anadolu Lisesi, Okul Kurucu temsilcisi Aslı Kavaklı ise, “Bugün burada okulumuzun aile birliğinin düzenlediği bu güzel buluşmadan dolayı teşekkür ediyorum.

Öğrenci velilerimizin okul öğretmenleriyle birlikte kahvaltı yapmaları ve öğretmenlerimizle kaynaşmaları, çocuklarımızın geleceği yönünde son derece önemli olduğunu düşünüyorum.

Bu buluşmayı organize eden başta okul aile birliği başkanımız Evrim Bosnalı ve Dilek Soğancı, Rabia Uçar, Aysun Çelik, Fatma Karadağ, Yüksel Demir, Havva Öndeş, Özge Önder ve Nuray Alptekin’e teşekkür ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.