Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Katil zanlısı Nazilli'de enselendi

ASAYİŞ 03.04.2019 - 19:14, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 4028+ kez okundu.
 

Katil zanlısı Nazilli'de enselendi

Butik otelde bir kadının öldürülmesiyle ilgili 1 kişi gözaltında. 33 yaşındaki kadın ölmeden önce gözaltına alınan kişi için savcılığa başvurup, 'tehdit ediliyorum' demiş. Katil zanlısı Nazilli'de yakalandı.

İZMİR - İzmir'in Ödemiş İlçesi’nde, bir kadının otel odasında öldürülmesine ilişkin soruşturma kapsamında 1 şahıs gözaltına alındı. Ödemiş İlçesi’nin Akıncılar Mahallesi'nde, lokanta işlettiği öğrenilen Hamide Gezer'in (33), Birgi'deki bir butik otel odasında silahla vurularak öldürülmesine ilişkin önemli bir gelişme yaşandı. Yürütülen soruşturma kapsamında, jandarma soruşturmayı genişletti. Kadınla ilişkisi bulunduğu belirlenen ve otele bir gün önce birlikte giriş yaptıkları tespit edilen C.Ö. (50), Aydın'ın Nazilli İlçesi’nde gözaltına alındı. Kepçe operatörü olduğu öne sürülen C.Ö., Ödemiş İlçe Jandarma Komutanlığı’na gönderildi. Kadının, yaklaşık 1 hafta önce ise C.Ö.'nün kendisini ölümle tehdit ettiği gerekçesiyle savcılığa başvuruda bulunduğu öğrenildi.
Butik otelde bir kadının öldürülmesiyle ilgili 1 kişi gözaltında. 33 yaşındaki kadın ölmeden önce gözaltına alınan kişi için savcılığa başvurup, 'tehdit ediliyorum' demiş. Katil zanlısı Nazilli'de yakalandı.

İZMİR - İzmir'in Ödemiş İlçesi’nde, bir kadının otel odasında öldürülmesine ilişkin soruşturma kapsamında 1 şahıs gözaltına alındı.

Ödemiş İlçesi’nin Akıncılar Mahallesi'nde, lokanta işlettiği öğrenilen Hamide Gezer'in (33), Birgi'deki bir butik otel odasında silahla vurularak öldürülmesine ilişkin önemli bir gelişme yaşandı.

Yürütülen soruşturma kapsamında, jandarma soruşturmayı genişletti. Kadınla ilişkisi bulunduğu belirlenen ve otele bir gün önce birlikte giriş yaptıkları tespit edilen C.Ö. (50), Aydın'ın Nazilli İlçesi’nde gözaltına alındı. Kepçe operatörü olduğu öne sürülen C.Ö., Ödemiş İlçe Jandarma Komutanlığı’na gönderildi.

Kadının, yaklaşık 1 hafta önce ise C.Ö.'nün kendisini ölümle tehdit ettiği gerekçesiyle savcılığa başvuruda bulunduğu öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.