Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Katı atık toplayıcılarına el kondu

GÜNCEL 25.09.2017 - 12:43, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 2929+ kez okundu.
 

Katı atık toplayıcılarına el kondu

Zabıtanın uyarılarını dikkate almayan çöpçülerin arabasına el konuldu

AYDIN- Aydın’da son günlerde artış gösteren atık toplayıcılara yönelik belediye ekiplerince operasyon düzenlendi. Zabıta ekipleri, atık toplayıcı olarak kullanılan Suriyeli çocukların çöp topladıkları araçlara el koydu. Aydın’da son günlerde atık toplayıcısı olarak sokaklara dağılan grupları takibe alan zabıta ekipleri daha önce uyarıda bulundukları şahsılara müdahalede bulundu. Suriyeli oldukları belirlenen atık toplayıcıların arabalarına el konulduğu belirtildi. Konuyla ilgili yapılan açıklamada şöyle denildi: “Son günlerde şehrimizde artış eğiliminde olan çöp toplayıcılarına müdahalede bulunuldu. Bir süredir kendilerini takibe almış, eylemlerini sonlandırmaları konusunda uyarılarda bulunmuştuk. Ancak ikazlarımıza rağmen konu artarak, çevreyi, trafiği rahatsız edecek bir boyuta ulaşınca müdahale kaçınılmaz oldu. Yaptığımız tahkikat sonucunda bu işleri yapanların ülkemizde Geçici Koruma altında kalan Aydın ili ikamet kaydı olan Suriyeli 15-16 yaşında çocuklar olduğu, bunların toplayıcı olarak kullanıldığı tespit edilmiştir.”
Zabıtanın uyarılarını dikkate almayan çöpçülerin arabasına el konuldu

AYDIN- Aydın’da son günlerde artış gösteren atık toplayıcılara yönelik belediye ekiplerince operasyon düzenlendi. Zabıta ekipleri, atık toplayıcı olarak kullanılan Suriyeli çocukların çöp topladıkları araçlara el koydu.

Aydın’da son günlerde atık toplayıcısı olarak sokaklara dağılan grupları takibe alan zabıta ekipleri daha önce uyarıda bulundukları şahsılara müdahalede bulundu. Suriyeli oldukları belirlenen atık toplayıcıların arabalarına el konulduğu belirtildi. Konuyla ilgili yapılan açıklamada şöyle denildi:

“Son günlerde şehrimizde artış eğiliminde olan çöp toplayıcılarına müdahalede bulunuldu. Bir süredir kendilerini takibe almış, eylemlerini sonlandırmaları konusunda uyarılarda bulunmuştuk.

Ancak ikazlarımıza rağmen konu artarak, çevreyi, trafiği rahatsız edecek bir boyuta ulaşınca müdahale kaçınılmaz oldu. Yaptığımız tahkikat sonucunda bu işleri yapanların ülkemizde Geçici Koruma altında kalan Aydın ili ikamet kaydı olan Suriyeli 15-16 yaşında çocuklar olduğu, bunların toplayıcı olarak kullanıldığı tespit edilmiştir.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.