Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Karpuzlu’da zeytin üreticileri sevinecek

EKONOMİ 30.03.2016 - 15:11, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3613+ kez okundu.
 

Karpuzlu’da zeytin üreticileri sevinecek

Karpuzlu İlçesinde, “Karpuzlu Organik Zeytin Üreticileri Birliği” tarafından yapılacak olan Zeytin Sıkma, Şişeleme ve Paketleme tesisiyle ilgili çalışmalarda sona gelindi.

Karpuzlu Belediye Başkanı Tuğrul Ozan yapılan çalışmalarla ilgili yaptığı açıklamasında şunları ifade etti. “GÜNEŞ BALÇIKLA SIVANMAZ” Ozan, “İlçemizde Karpuzlu Organik Zeytin Üreticileri Birliği tarafından yapılacak olan Zeytin Sıkma Şişeleme ve Paketleme tesisi için hazırlanması gereken ÇED raporu alınmış olup Birlik tarafından Belediyemize inşaat ruhsatı alınmasına esas imar durumu başvurusu 25.03.2016 tarihinde yapılmıştır.  Planlanan Zeytin Sıkma Şişeleme ve Paketleme Tesisi için hazırlanan imar durumu belgesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğümüz tarafından 28.03.2016 tarihinde tarafıma iletildi. Yaptığımız çalışmaların neticesinde ivedilikle evrakları imzaladık ve yapılacak olan tesiste mevzuat yönünden sona gelindi. Başta ilçemize ve zeytin üreticilerine hayırlı olsun” dedi. Başkan Ozan ayrıca, “Karpuzlu Organik Zeytin Üreticileri Birliği Başkanı Cavit Yetiştirici’nin bizimle ilgili basında yer alan açıklamalarını çok talihsiz buluyorum, herke kendi işini yapsın, “Güneş Balçıkla Sıvanmaz” diyerek sözlerini bitirdi. 
Karpuzlu İlçesinde, “Karpuzlu Organik Zeytin Üreticileri Birliği” tarafından yapılacak olan Zeytin Sıkma, Şişeleme ve Paketleme tesisiyle ilgili çalışmalarda sona gelindi.

Karpuzlu Belediye Başkanı Tuğrul Ozan yapılan çalışmalarla ilgili yaptığı açıklamasında şunları ifade etti.

“GÜNEŞ BALÇIKLA SIVANMAZ”

Ozan, “İlçemizde Karpuzlu Organik Zeytin Üreticileri Birliği tarafından yapılacak olan Zeytin Sıkma Şişeleme ve Paketleme tesisi için hazırlanması gereken ÇED raporu alınmış olup Birlik tarafından Belediyemize inşaat ruhsatı alınmasına esas imar durumu başvurusu 25.03.2016 tarihinde yapılmıştır.

 Planlanan Zeytin Sıkma Şişeleme ve Paketleme Tesisi için hazırlanan imar durumu belgesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğümüz tarafından 28.03.2016 tarihinde tarafıma iletildi.

Yaptığımız çalışmaların neticesinde ivedilikle evrakları imzaladık ve yapılacak olan tesiste mevzuat yönünden sona gelindi. Başta ilçemize ve zeytin üreticilerine hayırlı olsun” dedi.

Başkan Ozan ayrıca, “Karpuzlu Organik Zeytin Üreticileri Birliği Başkanı Cavit Yetiştirici’nin bizimle ilgili basında yer alan açıklamalarını çok talihsiz buluyorum, herke kendi işini yapsın, “Güneş Balçıkla Sıvanmaz” diyerek sözlerini bitirdi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.