Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Karpuzlu’da Şehitler Parkı açıldı

GÜNCEL 07.07.2018 - 15:18, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3930+ kez okundu.
 

Karpuzlu’da Şehitler Parkı açıldı

Karpuzlu Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Şehitler Parkı’nın düzenlenen törenle vatandaşların hizmetine açıldığı bildirildi..

AYDIN- Belediyeden yapılan açıklamaya göre, törene Karpuzlu Belediye Başkanı Tuğrul Ozan, Belediye Meclis üyeleri, Oda Başkanları, Muhtarlar, Sivil toplum kuruluşları, siyasi parti başkanları, basın mensupları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Program, açılış alanında saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Aydın Büyükşehir Belediyesi Mehteran Takımı ve halk oyunları ekibinin gösterileri ile devam etti. Karpuzlu Belediye Başkanı Tuğrul Ozan, Milli şairimiz Mehmet Akif Ersoy’un, “Bastığın yerleri toprak diyerek geçme, tanı: Düşün altındaki binlerce kefensiz yatanı, Sen şehit oğlusun, incitme, yazıktır atanı: Verme, dünyaları alsan da, bu cennet vatanı.” dizeleriyle başlayan protokol konuşmasında, bütün şehitlerimize ve gazilerimize rahmet ve şükranlarını sundu. Aydın Büyükşehir Belediyesi ile hizmette bir olduklarını belirterek ilçede ve mahallelerde Büyükşehir Belediyesi’nce 25 milyon TL, Karpuzlu Belediyesi’nce de 6 milyon TL yatırım yapıldığını belirten Karpuzlu Belediye Başkanı Tuğrul Ozan, Karpuzlu Belediyesi tarafından yapılan Şehitler Parkı’nın isminin verilmesinde ve yapılan hizmetlerde desteklerini esirgemeyen Belediye Meclis üyelerine, belediye çalışanlarına, firmalara, ilçe esnaflarına, park ve bahçe tasarımcısı Filiz Çetin’e, açılışa katılan Aydın Büyükşehir Belediyesi Zeybek Ekibine ve bayan mehteran takımına ve de her zaman yanlarında olan Büyükşehir Belediye Başkanı Topuklu Efe Özlem Çerçioğlu’na vatandaşların huzurunda teşekkürlerini sundu. Karpuzlu Belediye Başkanı Tuğrul Ozan, “Biz diyoruz ki, parkımızda hep beraber dinlenelim, eğlenelim, ama hep beraber de parkımızı koruyalım. Bu duygularla şehit ve gazilerimize rahmet ve şükranlarımı sunar, Şehitler Parkımız sizlere ve ilçemize Hayırlı uğurlu olsun. Güle güle kullanın” dedi. Dualarla yapılan kurdele kesiminin ardından açılışı gerçekleştirilen parkı protokol üyeleriyle birlikte gezen Başkan Ozan’a ve protokol üyelerine kamelyada ikramlarda bulunuldu. Şenliğe katılan vatandaşlarımıza açılışın ardından Karpuzlu Belediyesi tarafından pilav ayran ve lokma ikramlarında bulunuldu.
Karpuzlu Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Şehitler Parkı’nın düzenlenen törenle vatandaşların hizmetine açıldığı bildirildi..

AYDIN- Belediyeden yapılan açıklamaya göre, törene Karpuzlu Belediye Başkanı Tuğrul Ozan, Belediye Meclis üyeleri, Oda Başkanları, Muhtarlar, Sivil toplum kuruluşları, siyasi parti başkanları, basın mensupları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Program, açılış alanında saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Aydın Büyükşehir Belediyesi Mehteran Takımı ve halk oyunları ekibinin gösterileri ile devam etti.

Karpuzlu Belediye Başkanı Tuğrul Ozan, Milli şairimiz Mehmet Akif Ersoy’un,

“Bastığın yerleri toprak diyerek geçme, tanı:

Düşün altındaki binlerce kefensiz yatanı,

Sen şehit oğlusun, incitme, yazıktır atanı:

Verme, dünyaları alsan da, bu cennet vatanı.”

dizeleriyle başlayan protokol konuşmasında, bütün şehitlerimize ve gazilerimize rahmet ve şükranlarını sundu.

Aydın Büyükşehir Belediyesi ile hizmette bir olduklarını belirterek ilçede ve mahallelerde Büyükşehir Belediyesi’nce 25 milyon TL, Karpuzlu Belediyesi’nce de 6 milyon TL yatırım yapıldığını belirten Karpuzlu Belediye Başkanı Tuğrul Ozan, Karpuzlu Belediyesi tarafından yapılan Şehitler Parkı’nın isminin verilmesinde ve yapılan hizmetlerde desteklerini esirgemeyen Belediye Meclis üyelerine, belediye çalışanlarına, firmalara, ilçe esnaflarına, park ve bahçe tasarımcısı Filiz Çetin’e, açılışa katılan Aydın Büyükşehir Belediyesi Zeybek Ekibine ve bayan mehteran takımına ve de her zaman yanlarında olan Büyükşehir Belediye Başkanı Topuklu Efe Özlem Çerçioğlu’na vatandaşların huzurunda teşekkürlerini sundu.

Karpuzlu Belediye Başkanı Tuğrul Ozan, “Biz diyoruz ki, parkımızda hep beraber dinlenelim, eğlenelim, ama hep beraber de parkımızı koruyalım. Bu duygularla şehit ve gazilerimize rahmet ve şükranlarımı sunar, Şehitler Parkımız sizlere ve ilçemize Hayırlı uğurlu olsun. Güle güle kullanın” dedi.

Dualarla yapılan kurdele kesiminin ardından açılışı gerçekleştirilen parkı protokol üyeleriyle birlikte gezen Başkan Ozan’a ve protokol üyelerine kamelyada ikramlarda bulunuldu.

Şenliğe katılan vatandaşlarımıza açılışın ardından Karpuzlu Belediyesi tarafından pilav ayran ve lokma ikramlarında bulunuldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.