Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Belediye, vatandaşları sahura kaldırıyor

GÜNCEL 04.06.2018 - 14:22, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 4056+ kez okundu.
 

Belediye, vatandaşları sahura kaldırıyor

Aydın’ın Karpuzlu İlçesi’nde, 2014 yılında seçimlerden sonra Karpuzlu Belediyesi, ilk kez 23 mahalleye kablosuz anons sistemi kuruldu.

AYDIN- Karpuzlu Belediyesi’nden konuya ilişkin yapılan açıklamada, “Ramazan ayı geldiğinde İlçe müftülüğü iş birliğinde belediye kablosuz anons sisteminden müftülük imamları tarafından sahurdan bir saat önce nöbet çizelgesine göre, Belediyeye gelen imamların okudukları ilahiler ile vatandaşların sahura kalkmasına vesile olduk” denildi. Sistemle ilgili konuşan Karpuzlu Belediye Başkanı Tuğrul Ozan, 4 senedir kablosuz anons sistemi ile bu uygulamayı gerçekleştirdiklerini, vatandaşları bu konuda memnun ettiklerini dile getirdi. Başkan Ozan, şunları söyledi: “Bu sistem ile 23 mahallemizde sahurdan bir saat önce okunan ilahiler ile vatandaşlarımızın sahura kalkmasına yardımcı olduklarını ve Ramazan davulu yerine bu uygulamanın halkımız tarafından büyük takdirle karşılandı. Buradan ilçe müftülüğüne ve imamlarımıza teşekkürlerimi sunarım. Karpuzlu Belediyesi olarak, Ramazan boyunca önceden olduğu gibi bundan sonra da hizmetlerle hep vatandaşlarımızın yanında olacağız, olmaya da devam edeceğiz.” Edindiğimiz bilgiye göre, hocaların ücretleri belediyece karşılanıyor.
Aydın’ın Karpuzlu İlçesi’nde, 2014 yılında seçimlerden sonra Karpuzlu Belediyesi, ilk kez 23 mahalleye kablosuz anons sistemi kuruldu.

AYDIN- Karpuzlu Belediyesi’nden konuya ilişkin yapılan açıklamada, “Ramazan ayı geldiğinde İlçe müftülüğü iş birliğinde belediye kablosuz anons sisteminden müftülük imamları tarafından sahurdan bir saat önce nöbet çizelgesine göre, Belediyeye gelen imamların okudukları ilahiler ile vatandaşların sahura kalkmasına vesile olduk” denildi.

Sistemle ilgili konuşan Karpuzlu Belediye Başkanı Tuğrul Ozan, 4 senedir kablosuz anons sistemi ile bu uygulamayı gerçekleştirdiklerini, vatandaşları bu konuda memnun ettiklerini dile getirdi. Başkan Ozan, şunları söyledi:

“Bu sistem ile 23 mahallemizde sahurdan bir saat önce okunan ilahiler ile vatandaşlarımızın sahura kalkmasına yardımcı olduklarını ve Ramazan davulu yerine bu uygulamanın halkımız tarafından büyük takdirle karşılandı. Buradan ilçe müftülüğüne ve imamlarımıza teşekkürlerimi sunarım.

Karpuzlu Belediyesi olarak, Ramazan boyunca önceden olduğu gibi bundan sonra da hizmetlerle hep vatandaşlarımızın yanında olacağız, olmaya da devam edeceğiz.”

Edindiğimiz bilgiye göre, hocaların ücretleri belediyece karşılanıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.