Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Karpuzlu’da Gül Esin Hanım anıldı

GENEL 08.12.2018 - 17:02, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 1962+ kez okundu.
 

Karpuzlu’da Gül Esin Hanım anıldı

5 Aralık Dünya Kadın Hakları Günü münasebetiyle, Cumhuriyet döneminde Türkiye’nin ve Karpuzlu İlçesi’nin seçilmiş ilk kadın Muhtarı Gül Esin Hanım’ı anma programı düzenlendiği bildirildi.

AYDIN- Karpuzlu Belediyesi’nden yapılan açıklamaya göre, Karpuzlu Kapalı Pazaryeri yanında bulunan Gül Esin Hanım’ın anıtı önünde gerçekleşen anma programına, Karpuzlu Belediye Başkanı. Tuğrul Ozan, Meclis üyeleri, Oda Başkanları, Muhtarlar, Cumhuriyet Halk Partisi Karpuzlu İlçe Başkanı Turgay Yağmur, İYİ Parti Karpuzlu İlçe Başkanı Veysel Kalfa, Demokrat Parti Karpuzlu İlçe Başkanı Hasan Akçay, CHP Kadın Kolları Başkanı Dilber Şenlendi, CHP İlçe Yönetimi ve vatandaşlar katıldı. Karpuzlu Belediyesi olarak 2016 yılında Belediye Başkanı Tuğrul Ozan’ın talimatıyla yaptırılan Gül Esin Hanım Anıtı’na Başkan Ozan ve protokol üyeleri tarafından çiçek bırakılarak başlayan anma töreni, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile devam etti. CHP Karpuzlu İlçe Kadın Kolları Başkanı Dilber Şenlendi, Ulukonak Mahallesi Muhtarı Cavit Öztürk ve Belediye Başkanı Tuğrul Ozan’ın yaptığı konuşmaların ardından, merhum Gül Esin Hanım hayrına lokma hayrı yapıldı. Protokol üyelerine ve vatandaşlarımıza yapılan ikramların ardından program sona erdi.
5 Aralık Dünya Kadın Hakları Günü münasebetiyle, Cumhuriyet döneminde Türkiye’nin ve Karpuzlu İlçesi’nin seçilmiş ilk kadın Muhtarı Gül Esin Hanım’ı anma programı düzenlendiği bildirildi.

AYDIN- Karpuzlu Belediyesi’nden yapılan açıklamaya göre, Karpuzlu Kapalı Pazaryeri yanında bulunan Gül Esin Hanım’ın anıtı önünde gerçekleşen anma programına, Karpuzlu Belediye Başkanı. Tuğrul Ozan, Meclis üyeleri, Oda Başkanları, Muhtarlar, Cumhuriyet Halk Partisi Karpuzlu İlçe Başkanı Turgay Yağmur, İYİ Parti Karpuzlu İlçe Başkanı Veysel Kalfa, Demokrat Parti Karpuzlu İlçe Başkanı Hasan Akçay, CHP Kadın Kolları Başkanı Dilber Şenlendi, CHP İlçe Yönetimi ve vatandaşlar katıldı.

Karpuzlu Belediyesi olarak 2016 yılında Belediye Başkanı Tuğrul Ozan’ın talimatıyla yaptırılan Gül Esin Hanım Anıtı’na Başkan Ozan ve protokol üyeleri tarafından çiçek bırakılarak başlayan anma töreni, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile devam etti.

CHP Karpuzlu İlçe Kadın Kolları Başkanı Dilber Şenlendi, Ulukonak Mahallesi Muhtarı Cavit Öztürk ve Belediye Başkanı Tuğrul Ozan’ın yaptığı konuşmaların ardından, merhum Gül Esin Hanım hayrına lokma hayrı yapıldı. Protokol üyelerine ve vatandaşlarımıza yapılan ikramların ardından program sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.