Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Karpuzlu'da 15 Temmuz Şehitlerine lokma hayrı

GENEL 14.07.2018 - 22:31, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3710+ kez okundu.
 

Karpuzlu'da 15 Temmuz Şehitlerine lokma hayrı

Karpuzlu Belediyesi tarafından Tekeler Mahallesi Kapalı Pazar Yeri ve ilçe merkezi Kapalı Pazar Yeri Zabıta Bürosu önünde 15 Temmuz Şehitleri için lokma hayrı düzenlendi.

AYDIN- Karpuzlu Belediye Başkanı Tuğrul Ozan, Meclis üyesi Müsamettin Ayaz ile birlikte, 15 Temmuz Şehitleri Anma Demokrasi ve Milli Birlik Günü Etkinlikleri kapsamında, 15 Temmuz’ da yaşanan darbe girişiminde hayatını kaybeden demokrasi şehitleri asker, polis ve vatandaşlarımız anısına Karpuzlu Belediyesi tarafından Tekeler Mahallesi Kapalı Pazar Yeri ve ilçe merkezi Kapalı Pazar Yeri Zabıta Bürosu önünde düzenlenen lokma hayrına katıldı. Gerçekleşen lokma hayrına, Meclis üyeleri, Muhtarlar, Oda Başkanları, Siyasi Parti Başkanları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Pazar yerindeki esnaf ve vatandaşlarla selamlaşıp sohbet eden Başkan, vatandaşlara lokma ikram etti. Başkan Ozan, yapmış olduğu açıklamasında şunları söyledi: “Değerli hemşerilerimiz, Bizler vatanımıza, milletimize, Bayrağımıza, dinimize sevdalı büyük Türk milletiyiz. Bizler bugünlerimizi Cumhuriyetimize ve demokrasimize borçluyuz. Ya Allah, Bismillah, Alla hu Ekber diye diye fethetmiş olduğumuz bu topraklar da hiçbir kimse okyanus ötesinin, küresel güçlerin desteklediği terör örgütlerine destek veremez. 15 Temmuz akşamı Büyük Türk Milleti gerekeni yapmıştır. Bugün Milletçe topyekün ayaktayız. 15 Temmuz darbe girişimini şiddetle kınıyoruz. Cumhuriyetimize, Demokrasimize bu güne kadar nasıl sahip çıktıysak, bundan sonrada sahip çıkacağız. Buradan 15 Temmuz akşamı şehit düşen Askerlerimize, Polislerimize, Vatandaşlarımıza rahmet ve şükranlarımı sunuyorum. Milletimizin başı sağ olsun. Devletimiz terörle mücadelede tam destek diyoruz. 15 Temmuz Demokrasi ve Milli birlik günü dolayısıyla Şehitlerimiz anısına lokma hayrı düzenledik. Allah Kabul etsin.”
Karpuzlu Belediyesi tarafından Tekeler Mahallesi Kapalı Pazar Yeri ve ilçe merkezi Kapalı Pazar Yeri Zabıta Bürosu önünde 15 Temmuz Şehitleri için lokma hayrı düzenlendi.

AYDIN- Karpuzlu Belediye Başkanı Tuğrul Ozan, Meclis üyesi Müsamettin Ayaz ile birlikte, 15 Temmuz Şehitleri Anma Demokrasi ve Milli Birlik Günü Etkinlikleri kapsamında, 15 Temmuz’ da yaşanan darbe girişiminde hayatını kaybeden demokrasi şehitleri asker, polis ve vatandaşlarımız anısına Karpuzlu Belediyesi tarafından Tekeler Mahallesi Kapalı Pazar Yeri ve ilçe merkezi Kapalı Pazar Yeri Zabıta Bürosu önünde düzenlenen lokma hayrına katıldı.

Gerçekleşen lokma hayrına, Meclis üyeleri, Muhtarlar, Oda Başkanları, Siyasi Parti Başkanları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Pazar yerindeki esnaf ve vatandaşlarla selamlaşıp sohbet eden Başkan, vatandaşlara lokma ikram etti.

Başkan Ozan, yapmış olduğu açıklamasında şunları söyledi:

“Değerli hemşerilerimiz, Bizler vatanımıza, milletimize, Bayrağımıza, dinimize sevdalı büyük Türk milletiyiz. Bizler bugünlerimizi Cumhuriyetimize ve demokrasimize borçluyuz.

Ya Allah, Bismillah, Alla hu Ekber diye diye fethetmiş olduğumuz bu topraklar da hiçbir kimse okyanus ötesinin, küresel güçlerin desteklediği terör örgütlerine destek veremez. 15 Temmuz akşamı Büyük Türk Milleti gerekeni yapmıştır. Bugün Milletçe topyekün ayaktayız. 15 Temmuz darbe girişimini şiddetle kınıyoruz. Cumhuriyetimize, Demokrasimize bu güne kadar nasıl sahip çıktıysak, bundan sonrada sahip çıkacağız. Buradan 15 Temmuz akşamı şehit düşen Askerlerimize, Polislerimize, Vatandaşlarımıza rahmet ve şükranlarımı sunuyorum. Milletimizin başı sağ olsun. Devletimiz terörle mücadelede tam destek diyoruz.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli birlik günü dolayısıyla Şehitlerimiz anısına lokma hayrı düzenledik. Allah Kabul etsin.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.