Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Karpuzlu yeni hayvan pazarına kavuşuyor

GÜNCEL 06.12.2018 - 10:37, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2324+ kez okundu.
 

Karpuzlu yeni hayvan pazarına kavuşuyor

Karpuzlu Belediyesi’nin Meclis Toplantısı’nda, gündemin 3. maddesi olarak Hayvan Pazarı ile ilgili İmar Komisyonu’nun raporu görüşülerek oy birliği ile kabul edildiği bildirildi.

AYDIN- Belediyeden yapılan açıklamaya göre Tuğrul Ozan, yeni hayvan pazarı yeri için İmar Komisyonu’nun yaptığı inceleme neticesinde ilçede, büyükşehir belediyesinde ihalesi yapılıp yapımı devam eden 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Revizyonu tamamlanmasına müteakip Karpuzlu Belediyesi’nce yapılacak olan 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Revizyonu çalışmaları sırasında plan bütününe bakılarak belirlenmesi kararı raporunu görüşüp, oy birliği ile kabul eden meclis üyelerine teşekkür ederek yeni yapılacak olan hayvan pazarının ilçeye hayırlı olmasını diledi. Konuyla ilgili değerlendirme yapan Başkan Ozan, “Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin ve belediyemizin hazırlayacak olduğu imar planları neticesinde, ilçemize hayvan pazarı yeri kazandıracağız. İlçemize ve vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun” dedi.  
Karpuzlu Belediyesi’nin Meclis Toplantısı’nda, gündemin 3. maddesi olarak Hayvan Pazarı ile ilgili İmar Komisyonu’nun raporu görüşülerek oy birliği ile kabul edildiği bildirildi.

AYDIN- Belediyeden yapılan açıklamaya göre Tuğrul Ozan, yeni hayvan pazarı yeri için İmar Komisyonu’nun yaptığı inceleme neticesinde ilçede, büyükşehir belediyesinde ihalesi yapılıp yapımı devam eden 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Revizyonu tamamlanmasına müteakip Karpuzlu Belediyesi’nce yapılacak olan 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Revizyonu çalışmaları sırasında plan bütününe bakılarak belirlenmesi kararı raporunu görüşüp, oy birliği ile kabul eden meclis üyelerine teşekkür ederek yeni yapılacak olan hayvan pazarının ilçeye hayırlı olmasını diledi.
Konuyla ilgili değerlendirme yapan Başkan Ozan, “Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin ve belediyemizin hazırlayacak olduğu imar planları neticesinde, ilçemize hayvan pazarı yeri kazandıracağız. İlçemize ve vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.