Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Karpuzlu Ramazan Bayramında coştu

KÜLTÜR (AA) - Anadolu Ajansı | 20.07.2015 - 15:46, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 4091+ kez okundu.
 

Karpuzlu Ramazan Bayramında coştu

Karpuzlu Belediyesi tarafından Ramazan Bayramının 2 günü organize edilen, “Bayram kutlamasında” İlçe halkı, Çine’li yerel ses sanatçısı Vildan ile coştular.

Karpuzlu Belediyesi tarafından Ramazan Bayramının 2 günü organize edilen, “Bayram kutlamasında” İlçe halkı, Çine’li yerel ses sanatçısı Vildan ile coştular. Karpuzlu Belediyesi Sosyal Tesisleri Aile Çay Bahçesi’ndeki etkinlikte Vildan Karpuzlulara hoş saatler yaşattı. Karpuzlu Belediyesi Sosyal Tesisleri Aile Çay Bahçesi’ndeki etkinliğe Karpuzlu Belediye Başkanı Tuğrul Ozan, Belediye çalışanları, Vatandaşlar katılırken Aileler ve çocuklar eğlencenin tadını çıkardılar. Konser sırasında Çine’li ses sanatçısı Vildan, Belediye Başkanı Tuğrul Ozan, eşi Filiz Ozan ve Oğlu Tuğkan Ozan’ı sahneye davet etti. Sahnede bir konuşma yapan Belediye Başkanı Tuğrul Ozan, Çine ilçemizin yetiştirdiği bir değer olduğunu ifade ederek, kendisinin değerli bir ses sanatçısı olduğunu ve beğenilen bir ses sanatçısı olduğunu, kendisini izlemekten mutlu olduğunu dile getirdi. Başkan Tuğrul Ozan ayrıca, tüm Karpuzlu halkının Mübarek Ramazan Bayramını kutlayarak iyi eğlenceler diledi. Konuşmaların ardından başkan Ozan sanatçı Vildan’a çiçek takdim ederken, Atletimiz ve Engelli Kısa Mesafe Koşu Dalı Yıldızlar Gurubunda Türkiye 3'sü olan Soner Yalçınkaya ya plaketini takdim ederek başarılarının devamını diledi. Saat 24.00’e kadar süren konserde Vildan söylediği şarkılarla Ailelere ve çocuklara hoş dakikalar yaşattı Belediye Başkanı Tuğrul Ozan ve belediye çalışanları karşılıklı zeybek oynadılar. Ses sanatçısı Vildan’ın şarkılarını ilçe halkı zaman zaman eşlik ederken, çocuklarda palyaçolarla gönüllerince eğlendiler. Haber- Aziz Özden
Karpuzlu Belediyesi tarafından Ramazan Bayramının 2 günü organize edilen, “Bayram kutlamasında” İlçe halkı, Çine’li yerel ses sanatçısı Vildan ile coştular.

Karpuzlu Belediyesi tarafından Ramazan Bayramının 2 günü organize edilen, “Bayram kutlamasında” İlçe halkı, Çine’li yerel ses sanatçısı Vildan ile coştular.

Karpuzlu Belediyesi Sosyal Tesisleri Aile Çay Bahçesi’ndeki etkinlikte Vildan Karpuzlulara hoş saatler yaşattı. Karpuzlu Belediyesi Sosyal Tesisleri Aile Çay Bahçesi’ndeki etkinliğe Karpuzlu Belediye Başkanı Tuğrul Ozan, Belediye çalışanları, Vatandaşlar katılırken Aileler ve çocuklar eğlencenin tadını çıkardılar. Konser sırasında Çine’li ses sanatçısı Vildan, Belediye Başkanı Tuğrul Ozan, eşi Filiz Ozan ve Oğlu Tuğkan Ozan’ı sahneye davet etti. Sahnede bir konuşma yapan Belediye Başkanı Tuğrul Ozan, Çine ilçemizin yetiştirdiği bir değer olduğunu ifade ederek, kendisinin değerli bir ses sanatçısı olduğunu ve beğenilen bir ses sanatçısı olduğunu, kendisini izlemekten mutlu olduğunu dile getirdi.

Başkan Tuğrul Ozan ayrıca, tüm Karpuzlu halkının Mübarek Ramazan Bayramını kutlayarak iyi eğlenceler diledi. Konuşmaların ardından başkan Ozan sanatçı Vildan’a çiçek takdim ederken, Atletimiz ve Engelli Kısa Mesafe Koşu Dalı Yıldızlar Gurubunda Türkiye 3'sü olan Soner Yalçınkaya ya plaketini takdim ederek başarılarının devamını diledi.

Saat 24.00’e kadar süren konserde Vildan söylediği şarkılarla Ailelere ve çocuklara hoş dakikalar yaşattı Belediye Başkanı Tuğrul Ozan ve belediye çalışanları karşılıklı zeybek oynadılar. Ses sanatçısı Vildan’ın şarkılarını ilçe halkı zaman zaman eşlik ederken, çocuklarda palyaçolarla gönüllerince eğlendiler.

Haber- Aziz Özden

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.