Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Karpuzlu Ömerler'in yolları parkeleniyor

GÜNCEL 30.07.2018 - 18:56, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3617+ kez okundu.
 

Karpuzlu Ömerler'in yolları parkeleniyor

Karpuzlu Belediye Başkanı Tuğrul Ozan, Ömerler Mahallesi’nde parke taşı döşeme çalışmalarını yerinde inceledi.

AYDIN- Belediye Başkanı Ozan, Karpuzlu ilçe merkezi ve mahallelerinde yoğun olarak devam eden parke taş döşeme çalışmalarıyla ilgili olarak, “Yol medeniyettir dedik. İlçemize parke taşı üretim tesisini kazandırdık. Tesisimizde üretmiş olduğumuz taşlarla mahallelerimizde II. Tur taş döşeme çalışmalarının sonuna geldik. Bugüne kadar öncelikle mahallelerimizde ortak kullanım yollarına öncelik verdik. Bundan sonra da ara sokaklara taş döşemeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu. Vatandaşların en büyük talebinin mahallelere taş döşenmesi olduğunu belirten Başkan Ozan, “Bugüne kadar İlçe merkezinde ve mahallelerinde yaklaşık olarak 110 bin metrekare taş döşedik. Toplamda maliyeti 4 Milyon TL. İnşallah bundan sonra da III. Tur taş döşemede mahallelerimizde önemli oranda yol sorunu çözülecek. Yapılan çalışmalarımız mahallelerimize hayırlı uğurlu olsun“ dedi.
Karpuzlu Belediye Başkanı Tuğrul Ozan, Ömerler Mahallesi’nde parke taşı döşeme çalışmalarını yerinde inceledi.

AYDIN- Belediye Başkanı Ozan, Karpuzlu ilçe merkezi ve mahallelerinde yoğun olarak devam eden parke taş döşeme çalışmalarıyla ilgili olarak, “Yol medeniyettir dedik. İlçemize parke taşı üretim tesisini kazandırdık. Tesisimizde üretmiş olduğumuz taşlarla mahallelerimizde II. Tur taş döşeme çalışmalarının sonuna geldik. Bugüne kadar öncelikle mahallelerimizde ortak kullanım yollarına öncelik verdik. Bundan sonra da ara sokaklara taş döşemeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Vatandaşların en büyük talebinin mahallelere taş döşenmesi olduğunu belirten Başkan Ozan, “Bugüne kadar İlçe merkezinde ve mahallelerinde yaklaşık olarak 110 bin metrekare taş döşedik. Toplamda maliyeti 4 Milyon TL. İnşallah bundan sonra da III. Tur taş döşemede mahallelerimizde önemli oranda yol sorunu çözülecek. Yapılan çalışmalarımız mahallelerimize hayırlı uğurlu olsun“ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.