Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Karpuzlu Kaymakamı Arık açığa alındı

ASAYİŞ 01.09.2016 - 20:20, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3707+ kez okundu.
 

Karpuzlu Kaymakamı Arık açığa alındı

Aydın'da devam eden FETÖ/PDY soruşturması kapsamında Karpuzlu Kaymakamı Durdu Yusuf Arık görevden uzaklaştırıldı.

AYDIN- FETÖ/PDY silahlı terör örgütü soruşturması kapsamında daha önce üç vali yardımcısı ve bir ilçe kaymakamının tutuklandığı Aydın’da, Karpuzlu Kaymakamı Durdu Yusuf Arık da İçişleri Bakanlığı’nca yürütülen soruşturma kapsamında açığa alındı. Aydın’da devam eden FETÖ/PDY soruşturması kapsamında Vali Yardımcıları İbrahim Ballı, Necdet Türker ve İbrahim Yurdakul, Karacasu Kaymakamı Yavuz Gül ile İncirliova Kaymakamı Ediz Sürücü görevlerinden alınmıştı. Ballı, Türker, Yurdakul ve Gül çıkarıldıkları mahkemece tutuklanırken, İncirliova Kaymakamı Ediz Sürücü ise görevine iade edilmişti.
Aydın'da devam eden FETÖ/PDY soruşturması kapsamında Karpuzlu Kaymakamı Durdu Yusuf Arık görevden uzaklaştırıldı.

AYDIN- FETÖ/PDY silahlı terör örgütü soruşturması kapsamında daha önce üç vali yardımcısı ve bir ilçe kaymakamının tutuklandığı Aydın’da, Karpuzlu Kaymakamı Durdu Yusuf Arık da İçişleri Bakanlığı’nca yürütülen soruşturma kapsamında açığa alındı.

Aydın’da devam eden FETÖ/PDY soruşturması kapsamında Vali Yardımcıları İbrahim Ballı, Necdet Türker ve İbrahim Yurdakul, Karacasu Kaymakamı Yavuz Gül ile İncirliova Kaymakamı Ediz Sürücü görevlerinden alınmıştı. Ballı, Türker, Yurdakul ve Gül çıkarıldıkları mahkemece tutuklanırken, İncirliova Kaymakamı Ediz Sürücü ise görevine iade edilmişti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.