Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Karpuzlu İlçe Belediye Hamamı hizmete girdi

GENEL 12.01.2019 - 19:45, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3903+ kez okundu.
 

Karpuzlu İlçe Belediye Hamamı hizmete girdi

Karpuzlu Belediyesi tarafından restorasyonu tamamlanan Belediye Hamam Tesisi’nin düzenlenen törenle vatandaşların hizmetine açıldığı bildirildi.

AYDIN- Törene Karpuzlu Belediye Başkanı Tuğrul Ozan, Belediye Meclis üyeleri, Oda Başkanları, Muhtarlar, Sivil Toplum Kuruluşları, Siyasi Parti Başkanları, basın mensupları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Program açılışı, alanında saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Aydın Büyükşehir Belediyesi Mehteran Takımı gösterileri ile devam etti. Belediye Başkanı Tuğrul Ozan yaptığı protokol konuşmasında, hizmet sevdasıyla, Karpuzlu sevdasıyla göreve geldiği günden bu yana ilçemizde değişim ve gelişimi başlattığını, Belediye hamamının restorasyon ile 40 yıllık projeyi gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz dedi. İlçe Hamamı’nı haftada 7 gün erkeklere, haftanın bir günü de kadınlara ve çocuklara hizmet vereceğini, kadınlardan ve çocuklardan ücret alınmayacağı belirtti. Hamamın restorasyonunda katkısı ve emeği olan firmalara, iş adamlarına, ustalara, belediye personeline ve ekip arkadaşlarına teşekkür etti. Belediye Başkanı Tuğrul Ozan, “İlçemizde gerçekleşen projelerde hep yanımızda olan, desteklerini bizlerden esirgemeyen, 5 yıldır birlikte çalışmaktan büyük mutluluk duyduğum Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Özlem Çerçioğlu’na huzurlarınızda teşekkürlerimi sunarım. Biz diyoruz ki; birlikte çalışmaya devam, birlikte hizmete devam. Belediye Hamamı sizlere ve ilçemize hayırlı uğurlu olsun” dedi. Dualarla yapılan kurdele kesiminin ardından açılışı gerçekleştirilen hamamı protokol üyeleri ve açılışa katılan vatandaşlarla birlikte gezen Belediye Başkanı Tuğrul Ozan, Aydın Büyükşehir Belediyesi Bayan Mehteran Takımı, protokol üyeleri ve açılışa katılan vatandaşlarla birlikte hatıra fotoğrafı çekildi. Açılışa katılan vatandaşlara Karpuzlu Belediyesi tarafından ikramlar da bulunuldu.
Karpuzlu Belediyesi tarafından restorasyonu tamamlanan Belediye Hamam Tesisi’nin düzenlenen törenle vatandaşların hizmetine açıldığı bildirildi.

AYDIN- Törene Karpuzlu Belediye Başkanı Tuğrul Ozan, Belediye Meclis üyeleri, Oda Başkanları, Muhtarlar, Sivil Toplum Kuruluşları, Siyasi Parti Başkanları, basın mensupları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Program açılışı, alanında saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Aydın Büyükşehir Belediyesi Mehteran Takımı gösterileri ile devam etti.

Belediye Başkanı Tuğrul Ozan yaptığı protokol konuşmasında, hizmet sevdasıyla, Karpuzlu sevdasıyla göreve geldiği günden bu yana ilçemizde değişim ve gelişimi başlattığını, Belediye hamamının restorasyon ile 40 yıllık projeyi gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz dedi. İlçe Hamamı’nı haftada 7 gün erkeklere, haftanın bir günü de kadınlara ve çocuklara hizmet vereceğini, kadınlardan ve çocuklardan ücret alınmayacağı belirtti.

Hamamın restorasyonunda katkısı ve emeği olan firmalara, iş adamlarına, ustalara, belediye personeline ve ekip arkadaşlarına teşekkür etti.

Belediye Başkanı Tuğrul Ozan, “İlçemizde gerçekleşen projelerde hep yanımızda olan, desteklerini bizlerden esirgemeyen, 5 yıldır birlikte çalışmaktan büyük mutluluk duyduğum Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Özlem Çerçioğlu’na huzurlarınızda teşekkürlerimi sunarım. Biz diyoruz ki; birlikte çalışmaya devam, birlikte hizmete devam. Belediye Hamamı sizlere ve ilçemize hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Dualarla yapılan kurdele kesiminin ardından açılışı gerçekleştirilen hamamı protokol üyeleri ve açılışa katılan vatandaşlarla birlikte gezen Belediye Başkanı Tuğrul Ozan, Aydın Büyükşehir Belediyesi Bayan Mehteran Takımı, protokol üyeleri ve açılışa katılan vatandaşlarla birlikte hatıra fotoğrafı çekildi. Açılışa katılan vatandaşlara Karpuzlu Belediyesi tarafından ikramlar da bulunuldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.