Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Karpuzlu Belediyespor’da hazırlıklar tamam

SPOR (AA) - Anadolu Ajansı | 02.01.2015 - 15:09, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:48 3496+ kez okundu.
 

Karpuzlu Belediyespor’da hazırlıklar tamam

Karpuzlu Belediyespor Aydınspor ile yapacağı maçın saatini beklemeye başladı.

Karpuzlu Belediyespor geçtiğimiz hafta kendi sahasında Işıklı demirsporu 3-0’lık skorla yenerek şampiyonluk yolunda vazgeçmeden emin adımlarla ilerlemeye devam ediyor. Karpuzlu Belediye Başkanı ve Belediyespor Onursal Başkanı Tuğrul Ozan ise “Karpuzlu Belediyespor olarak çıktığımız bu yola başta teknik direktörümüz Yüksel Çelimli başta olmak üzere tüm futbolcularımızı başarılarının devamını diliyorum, sezon sonunda mutlu olan taraf olmak istediklerini belirtti. Karpuzlu Belediyespor Teknik Direktörü Yüksel Çelimli “Geçtiğimiz hafta farklı bir skorla şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerliyoruz. Cumartesi günü oynayacağımız, Aydınspor maçının hazırlıklarını tamamladık tüm futbolculara inancım tam” dedi. Aziz Özden
Karpuzlu Belediyespor Aydınspor ile yapacağı maçın saatini beklemeye başladı.

Karpuzlu Belediyespor geçtiğimiz hafta kendi sahasında Işıklı demirsporu 3-0’lık skorla yenerek şampiyonluk yolunda vazgeçmeden emin adımlarla ilerlemeye devam ediyor.

Karpuzlu Belediye Başkanı ve Belediyespor Onursal Başkanı Tuğrul Ozan ise “Karpuzlu Belediyespor olarak çıktığımız bu yola başta teknik direktörümüz Yüksel Çelimli başta olmak üzere tüm futbolcularımızı başarılarının devamını diliyorum, sezon sonunda mutlu olan taraf olmak istediklerini belirtti.

Karpuzlu Belediyespor Teknik Direktörü Yüksel Çelimli “Geçtiğimiz hafta farklı bir skorla şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerliyoruz. Cumartesi günü oynayacağımız, Aydınspor maçının hazırlıklarını tamamladık tüm futbolculara inancım tam” dedi.

Aziz Özden

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.