Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Karpuzlu Belediye Meclisi Nisan toplantısını yaptı

GÜNCEL 06.04.2018 - 16:20, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 4143+ kez okundu.
 

Karpuzlu Belediye Meclisi Nisan toplantısını yaptı

Karpuzlu Belediyesi Nisan ayı Olağan Meclis Toplantısı’nın, Belediye Başkanı Tuğrul Ozan ve Meclis üyelerinin katılımıyla gerçekleştiği bildirildi.

AYDIN- Başkan Tuğrul Ozan, Meclis toplantısına, “Merhum Alparslan Türkeş’i vefatının 21. yıldönümünde rahmet ve saygıyla anıyorum, mekânı cennet olsun” diyerek başladı. Terörle mücadelede şehit düşen asker, polis ve güvenlik güçlerine Allah’tan rahmet, acılı ailelerine sabır dileyen Başkan Ozan, yaralı olan gazilere de acil şifalar dileğinde bulundu. Başkan Ozan, yapılacak olan toplantının ilçeye hayırlı uğurlu olmasını diledi, yoklama yaptırarak meclis toplantısını açtı. Gündemin 3. Maddesi olan 2017 yılına ait Denetim Komisyonu Raporu Meclis üyesi Muharrem Yalçın tarafından okunarak, Meclise bilgi verildi. Karpuzlu Belediye Başkanı Tuğrul Ozan, gündemin 4. Maddesi olan 2017 yılı Faaliyet Raporu’nun okunması için yasa gereği görevi Meclis Başkanvekili Müsamettin Ayaz’ a devretti. Faaliyet raporu okunduktan sonra Meclis üyelerinin oylarına sunuldu, 8 kabul oyuna karşılık Meclis üyeleri Hasan Nargiz, Metin Yalçın ve Tuna Şenyüz’ün ret oyu sonucu faaliyet raporu oy çokluğu ile kabul edildi. Gündemin 5. Maddesi olan Destek Hizmetleri Müdürlüğünün 29.03.2018 tarih ve E.25 sayılı ücret tarifesi konulu yazısı görüşülerek, Plan ve bütçe komisyonuna havale edilmiştir. Diğer Gündem maddeleri olan Ege ve Türkiye Belediyeler Birliği’ne 1 Asil 1 yedek üye seçimi, Aydın Afet Acil Yardım Kurtarma Birliği üye seçimi, İmar Komisyonu kurulması ve üye seçimi, Plan Bütçe Komisyonu, Bina Arazi Vergisi Değerlendirme Komisyonu ve iki kişilik Encümen üye seçimleri yapıldı. Başkan Ozan, 2017 yılında görev yapan komisyon üyelerine ve Encümen üyelerine Belediye personeline teşekkürlerini sundu. Ek gündem maddesi olan Alinda Antik Kenti’nin turizme kazandırılması kapsamında Güney Ege Kalkınma Ajansı Kültür Turizminin Geliştirilmesi Mali Destek Programı’na Belediyece proje hazırlanarak başvuru yapılması için Belediye Başkanı Tuğrul Ozan’a iş ve işlemleri yürütmek üzere yetki verildi. Diğer ek gündem maddesi olan Belediyeye ait Kartuğ Sağlık ve Sosyal Hizmetler Temizlik San. Tic. Ltd. Şti.’ne yetkili müdür olarak Meclis Üyesi Müsamettin Ayaz’ a yetki verilmesi oy birliği ile kabul edildi.. Başkan Ozan, toplantı sonunda, 2018 yılının birlik beraberlik içinde çalışmaların devam edeceğini, ilçeyi yeni projelerle yeni hizmetlerle buluşturacağını söyledi.
Karpuzlu Belediyesi Nisan ayı Olağan Meclis Toplantısı’nın, Belediye Başkanı Tuğrul Ozan ve Meclis üyelerinin katılımıyla gerçekleştiği bildirildi.

AYDIN- Başkan Tuğrul Ozan, Meclis toplantısına, “Merhum Alparslan Türkeş’i vefatının 21. yıldönümünde rahmet ve saygıyla anıyorum, mekânı cennet olsun” diyerek başladı.

Terörle mücadelede şehit düşen asker, polis ve güvenlik güçlerine Allah’tan rahmet, acılı ailelerine sabır dileyen Başkan Ozan, yaralı olan gazilere de acil şifalar dileğinde bulundu.

Başkan Ozan, yapılacak olan toplantının ilçeye hayırlı uğurlu olmasını diledi, yoklama yaptırarak meclis toplantısını açtı.

Gündemin 3. Maddesi olan 2017 yılına ait Denetim Komisyonu Raporu Meclis üyesi Muharrem Yalçın tarafından okunarak, Meclise bilgi verildi.

Karpuzlu Belediye Başkanı Tuğrul Ozan, gündemin 4. Maddesi olan 2017 yılı Faaliyet Raporu’nun okunması için yasa gereği görevi Meclis Başkanvekili Müsamettin Ayaz’ a devretti. Faaliyet raporu okunduktan sonra Meclis üyelerinin oylarına sunuldu, 8 kabul oyuna karşılık Meclis üyeleri Hasan Nargiz, Metin Yalçın ve Tuna Şenyüz’ün ret oyu sonucu faaliyet raporu oy çokluğu ile kabul edildi.

Gündemin 5. Maddesi olan Destek Hizmetleri Müdürlüğünün 29.03.2018 tarih ve E.25 sayılı ücret tarifesi konulu yazısı görüşülerek, Plan ve bütçe komisyonuna havale edilmiştir.

Diğer Gündem maddeleri olan Ege ve Türkiye Belediyeler Birliği’ne 1 Asil 1 yedek üye seçimi, Aydın Afet Acil Yardım Kurtarma Birliği üye seçimi, İmar Komisyonu kurulması ve üye seçimi, Plan Bütçe Komisyonu, Bina Arazi Vergisi Değerlendirme Komisyonu ve iki kişilik Encümen üye seçimleri yapıldı.

Başkan Ozan, 2017 yılında görev yapan komisyon üyelerine ve Encümen üyelerine Belediye personeline teşekkürlerini sundu.

Ek gündem maddesi olan Alinda Antik Kenti’nin turizme kazandırılması kapsamında Güney Ege Kalkınma Ajansı Kültür Turizminin Geliştirilmesi Mali Destek Programı’na Belediyece proje hazırlanarak başvuru yapılması için Belediye Başkanı Tuğrul Ozan’a iş ve işlemleri yürütmek üzere yetki verildi.

Diğer ek gündem maddesi olan Belediyeye ait Kartuğ Sağlık ve Sosyal Hizmetler Temizlik San. Tic. Ltd. Şti.’ne yetkili müdür olarak Meclis Üyesi Müsamettin Ayaz’ a yetki verilmesi oy birliği ile kabul edildi.. Başkan Ozan, toplantı sonunda, 2018 yılının birlik beraberlik içinde çalışmaların devam edeceğini, ilçeyi yeni projelerle yeni hizmetlerle buluşturacağını söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.