Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Karpuz Belediyesi, fidan dikme etkinliği düzenledi

GÜNCEL 21.03.2018 - 16:36, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3880+ kez okundu.
 

Karpuz Belediyesi, fidan dikme etkinliği düzenledi

Orman Haftası dolayısıyla Karpuzlu Belediyesi tarafından Koğuk Mahallesi’nde bulunan Karpuzlu Belediyesi’ne ait Hatıra Ormanı’nda ağaç dikme etkinliği düzenlendi.

AYDIN- Fidan dikimi etkinliğine, Belediye Başkanı Tuğrul Ozan, İlçe Jandarma Komutanı, Hastane Müdürü, Meclis üyeleri, Oda Başkanları, Muhtarlar, sivil toplum kuruluş temsilcileri, Siyasi parti Başkanları, Orman İşletme Şefliği personelleri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. Belediye Başkanı Tuğrul Ozan, “Bizler Karpuzlu Belediyesi olarak 3 yıldır Koğuk Mahallemizdeki kazancı mevkiinde ağaçlandırma çalışması yapıyoruz, Bizler biliyoruz ki ormanlarımızın faydası olduğu kadar, ne yazık ki günden güne de yok olduğunu da biliyoruz. Burada hem çevre bilinci oluşturmak hem de ormanlarımızın önemini ortaya koymak için Karpuzlu Belediyesi olarak ağaçlandırma çalışması yapıyoruz tabi geçen yıllar da dikmiş olduğumuz ağaçlar yeşermiş ve boy atmış durumda, bizler yaz aylarında buradaki ağaçların sulama ve bakımlarını yapıyoruz. Bu yıl tekrar ağaçlandırma çalışması yapacağız, Ormancılık Haftası’nın sizlere, ilçemize ve ülkemize hayırlı uğurlu olsun. Fidanlarımızı hep beraber dikelim hep beraber koruyalım” dedi.
Orman Haftası dolayısıyla Karpuzlu Belediyesi tarafından Koğuk Mahallesi’nde bulunan Karpuzlu Belediyesi’ne ait Hatıra Ormanı’nda ağaç dikme etkinliği düzenlendi.

AYDIN- Fidan dikimi etkinliğine, Belediye Başkanı Tuğrul Ozan, İlçe Jandarma Komutanı, Hastane Müdürü, Meclis üyeleri, Oda Başkanları, Muhtarlar, sivil toplum kuruluş temsilcileri, Siyasi parti Başkanları, Orman İşletme Şefliği personelleri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Belediye Başkanı Tuğrul Ozan, “Bizler Karpuzlu Belediyesi olarak 3 yıldır Koğuk Mahallemizdeki kazancı mevkiinde ağaçlandırma çalışması yapıyoruz, Bizler biliyoruz ki ormanlarımızın faydası olduğu kadar, ne yazık ki günden güne de yok olduğunu da biliyoruz. Burada hem çevre bilinci oluşturmak hem de ormanlarımızın önemini ortaya koymak için Karpuzlu Belediyesi olarak ağaçlandırma çalışması yapıyoruz tabi geçen yıllar da dikmiş olduğumuz ağaçlar yeşermiş ve boy atmış durumda, bizler yaz aylarında buradaki ağaçların sulama ve bakımlarını yapıyoruz. Bu yıl tekrar ağaçlandırma çalışması yapacağız, Ormancılık Haftası’nın sizlere, ilçemize ve ülkemize hayırlı uğurlu olsun. Fidanlarımızı hep beraber dikelim hep beraber koruyalım” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.