Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Karne sevincine ortak oldular

EĞİTİM 21.01.2018 - 14:24, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 4208+ kez okundu.
 

Karne sevincine ortak oldular

2017-2018 eğitim öğretim yılının ilk yarısının sona ermesiyle Karacasu’da 2 bin sekiz yüz on öğrenci yarıyıl tatiline girdi.

AYDIN- Karacasu Kaymakamı Güher Sinem Büyüknalçacı ve Karacasu Belediye Başkanı Mustafa Büyükyapıcı, öğrencilerin özel gününde onları yalnız bırakmayıp, karne heyecanlarına ortak oldular. Alemler Ortaokulu’nda düzenlenen karne dağıtım törenine katılan Karacasu Kaymakamı ve Belediye Başkanı, öğrencilerin karnelerini kendi elleri ile dağıttılar. Hem karne heyecanı hem de Kaymakam ve Başkanın yanlarında olmasının heyecanını yaşayan öğrenciler oldukça mutluydu. Her öğrencinin sevgiyi, ilgiyi, desteklenmeyi ve iyi bir tatili hak ettiğini söyleyen Belediye Başkanı Mustafa Büyükyapıcı, “Yarıyıl tatilinin çocuklarımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum. Bu tatil ile ikinci dönemde daha başarılı olacaklarını düşünüyorum. Başta öğretmenlerimiz olmak üzere, tüm eğitim camiasına, annelere ve çocuklara yarıyıl tatili hayırlı olsun’’ dedi. Düzenlenen karne dağıtım töreninde konuşma yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Aşkın Güneş, “Çocuklarımızı emanet ettiğimiz öğretmen arkadaşlarımıza, okul yöneticilerimize en içten duygularımla teşekkür ediyorum. Özellikle ilçemizdeki okullara her zaman destek olan Karacasu Kaymakamı Güher Sinem Büyüknalçacı’ya ve Karacasu Belediye Başkanı Mustafa Büyükyapıcı’ya çok teşekkür ediyorum” dedi. Öğrencilere karnelerini dağıtan protokol ayrıca öğrencilere çeşitli hediyeler vererek hatıra fotoğrafı çektirdiler.
2017-2018 eğitim öğretim yılının ilk yarısının sona ermesiyle Karacasu’da 2 bin sekiz yüz on öğrenci yarıyıl tatiline girdi.

AYDIN- Karacasu Kaymakamı Güher Sinem Büyüknalçacı ve Karacasu Belediye Başkanı Mustafa Büyükyapıcı, öğrencilerin özel gününde onları yalnız bırakmayıp, karne heyecanlarına ortak oldular.

Alemler Ortaokulu’nda düzenlenen karne dağıtım törenine katılan Karacasu Kaymakamı ve Belediye Başkanı, öğrencilerin karnelerini kendi elleri ile dağıttılar. Hem karne heyecanı hem de Kaymakam ve Başkanın yanlarında olmasının heyecanını yaşayan öğrenciler oldukça mutluydu. Her öğrencinin sevgiyi, ilgiyi, desteklenmeyi ve iyi bir tatili hak ettiğini söyleyen Belediye Başkanı Mustafa Büyükyapıcı, “Yarıyıl tatilinin çocuklarımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum. Bu tatil ile ikinci dönemde daha başarılı olacaklarını düşünüyorum. Başta öğretmenlerimiz olmak üzere, tüm eğitim camiasına, annelere ve çocuklara yarıyıl tatili hayırlı olsun’’ dedi.

Düzenlenen karne dağıtım töreninde konuşma yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Aşkın Güneş, “Çocuklarımızı emanet ettiğimiz öğretmen arkadaşlarımıza, okul yöneticilerimize en içten duygularımla teşekkür ediyorum. Özellikle ilçemizdeki okullara her zaman destek olan Karacasu Kaymakamı Güher Sinem Büyüknalçacı’ya ve Karacasu Belediye Başkanı Mustafa Büyükyapıcı’ya çok teşekkür ediyorum” dedi.

Öğrencilere karnelerini dağıtan protokol ayrıca öğrencilere çeşitli hediyeler vererek hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.