Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Karizma Enerji, öğrencilere rehber oldu

TURİZM 28.04.2017 - 13:40, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 4370+ kez okundu.
 

Karizma Enerji, öğrencilere rehber oldu

Söke yolu üzeri Gümüş Yeniköy yanı, Ortaklar Germencik’te faaliyet gösteren Karizma Enerji’nin, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı sebebiyle ülkemizi Azerbaycan’dan ziyaret eden öğrencileri yalnız bırakmadığı gibi, teknik lise öğrencilerine de enerji santralini tanıttı..

AYDIN- Söke Yolu üzeri Gümüş Yeniköy yanı Ortaklar Germencik’te faaliyet gösteren Karizma Enerji’nin, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı sebebiyle ülkemizi Azerbaycan’dan ziyaret eden öğrencileri yalnız bırakmadığı bildirildi. Karizma Enerji sponsorluğunda, Ortaklar Kurtuluş İlkokulu öğretmenleri ve müdürü ile ortak bir çalışma içinde bulunarak, program düzenleyerek çocuklarla Yedi Uyuyanlar–Efes-Selçuk-Şirince-Kuşadası’nı ziyaret edip Aydın bölgemizdeki tarihi güzellikler anlatıldı. Çocuklarla tüm gün eğlenceli vakit geçirilerek çeşitli aktivitelerle gün tamamlandı. Beştepeler Enerji / Kubilay JES Öğrencilerle Santral Gezisi Düzenledi Aydın Mimar Sinan Teknik Meslek Lisesinden gelen Yenilebilir Enerji bölümü 40 öğrenci Beştepeler Enerji Kubilay JES 24 MW kurulu güç elektrik santralini gezdiler. Öğrenciler enerji santrali ile alakalı üretim bilgileri, ekipman bilgileri ve işleyişle alakalı bilgiler edindi. Dönem stajları için programlar yapıldı ve gezi tüm gün sürüp verimli şekilde tamamlandı.
Söke yolu üzeri Gümüş Yeniköy yanı, Ortaklar Germencik’te faaliyet gösteren Karizma Enerji’nin, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı sebebiyle ülkemizi Azerbaycan’dan ziyaret eden öğrencileri yalnız bırakmadığı gibi, teknik lise öğrencilerine de enerji santralini tanıttı..

AYDIN- Söke Yolu üzeri Gümüş Yeniköy yanı Ortaklar Germencik’te faaliyet gösteren Karizma Enerji’nin, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı sebebiyle ülkemizi Azerbaycan’dan ziyaret eden öğrencileri yalnız bırakmadığı bildirildi. Karizma Enerji sponsorluğunda, Ortaklar Kurtuluş İlkokulu öğretmenleri ve müdürü ile ortak bir çalışma içinde bulunarak, program düzenleyerek çocuklarla Yedi Uyuyanlar–Efes-Selçuk-Şirince-Kuşadası’nı ziyaret edip Aydın bölgemizdeki tarihi güzellikler anlatıldı. Çocuklarla tüm gün eğlenceli vakit geçirilerek çeşitli aktivitelerle gün tamamlandı.

Beştepeler Enerji / Kubilay JES Öğrencilerle Santral Gezisi Düzenledi

Aydın Mimar Sinan Teknik Meslek Lisesinden gelen Yenilebilir Enerji bölümü 40 öğrenci Beştepeler Enerji Kubilay JES 24 MW kurulu güç elektrik santralini gezdiler. Öğrenciler enerji santrali ile alakalı üretim bilgileri, ekipman bilgileri ve işleyişle alakalı bilgiler edindi. Dönem stajları için programlar yapıldı ve gezi tüm gün sürüp verimli şekilde tamamlandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.