Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Karga esnafın maskotu oldu

GENEL 06.08.2018 - 12:09, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2837+ kez okundu.
 

Karga esnafın maskotu oldu

Aydın'ın Didim ilçesinde, kanat tüyleri yolunduğu için uçamayan kargaya esnaf sahip çıktı.

AYDIN- Uçuşunu sağlayan kanatlarındaki uzun tüyleri olmayan karganın dükkan önünde park halindeki araçların altında gezindiğini fak ettiğini belirten Didim çarşı esnafından Elif Ayhan, iki üç esnafın da yardımıyla aç ve susuz kalmış kargayı araçların altından çıkararak yakaladıklarını belirtti. Evlerin de kedi baktıklarını ve bir hayvan sever olduğunu ifade eden Ayhan, internet üzerinden bakarak kargaların ne yiyip içtiği hakkında bilgi edindikten sonra büyük bir karton kutuyu hazırlayıp havalandırma deliklerini de oluşturduktan sonra kutu içinde bir kap yiyecek ve bir kapta su koyduklarını, iki gündür dükkan önünde kutu içerisinde yaşamını sürdürdüğünü ve çevre esnafın da maskotu haline geldiğini söyledi. Kargayı, kanatlanıp uçmaya başladığında doğaya bırakacaklarını belirten esnaf Elif Ayhan, bahçe içerisinde karga için büyük ve yüksekçe bir yer ayırtıp ayrıca kayacıkların da olacağı bir tel kafes yaparak karganın rahatça uçacağı güne kadar tüm bakımını üsleneceğini sözlerine ekledi.
Aydın'ın Didim ilçesinde, kanat tüyleri yolunduğu için uçamayan kargaya esnaf sahip çıktı.

AYDIN- Uçuşunu sağlayan kanatlarındaki uzun tüyleri olmayan karganın dükkan önünde park halindeki araçların altında gezindiğini fak ettiğini belirten Didim çarşı esnafından Elif Ayhan, iki üç esnafın da yardımıyla aç ve susuz kalmış kargayı araçların altından çıkararak yakaladıklarını belirtti.

Evlerin de kedi baktıklarını ve bir hayvan sever olduğunu ifade eden Ayhan, internet üzerinden bakarak kargaların ne yiyip içtiği hakkında bilgi edindikten sonra büyük bir karton kutuyu hazırlayıp havalandırma deliklerini de oluşturduktan sonra kutu içinde bir kap yiyecek ve bir kapta su koyduklarını, iki gündür dükkan önünde kutu içerisinde yaşamını sürdürdüğünü ve çevre esnafın da maskotu haline geldiğini söyledi.

Kargayı, kanatlanıp uçmaya başladığında doğaya bırakacaklarını belirten esnaf Elif Ayhan, bahçe içerisinde karga için büyük ve yüksekçe bir yer ayırtıp ayrıca kayacıkların da olacağı bir tel kafes yaparak karganın rahatça uçacağı güne kadar tüm bakımını üsleneceğini sözlerine ekledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.