Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Karadeniz ezgileriyle eğlendiler

MAGAZİN 05.08.2018 - 14:32, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3598+ kez okundu.
 

Karadeniz ezgileriyle eğlendiler

Aydın'ın Didim İlçesi'nde Didim Karadenizliler Derneği tarafından ücretsiz olarak düzenlenen “Koliva” konseri düzenlendi.

AYDIN- Karadeniz müziğinin güçlü gruplarından “Koliva” Didim Kent Meydanı’nda ücretsiz olarak düzenlenen konserde Didimlileri coşturdu. Dernek yönetimi ve sponsorlar aracılığıyla düzenlenen konsere yaklaşık 8 bine yakın kişi katıldı. Kendisine ait eserleri seslendiren Koliva, tatilcileri ve Didimlileri hoş dakikalar yaşattı. Koliva’nın solisti İlhan Gülten, Didim’e ikinci kez geldiklerini belirterek, “Geçen yıl yine Ağustos ayında Didim’deydi. Bu ikinci gelişimiz. Bizim buraya gelmemizde emeği olan Dernek Başkanımız Hakan Kılıç’a ve yönetimine teşekkür ediyorum. Halk konserini de sponsorlar aracılığıyla düzenleniyor; tüm sponsorlara da ayrıca teşekkür ediyorum” dedi. Ardından Koliva tarafından çalınan şarkılarla horonlar çekildi, zaman zaman duygusal parçalara eşlik edildi. Yaklaşık 1,5 saat süren konserde Didimliler hoş saatler yaşadı.
Aydın'ın Didim İlçesi'nde Didim Karadenizliler Derneği tarafından ücretsiz olarak düzenlenen “Koliva” konseri düzenlendi.

AYDIN- Karadeniz müziğinin güçlü gruplarından “Koliva” Didim Kent Meydanı’nda ücretsiz olarak düzenlenen konserde Didimlileri coşturdu. Dernek yönetimi ve sponsorlar aracılığıyla düzenlenen konsere yaklaşık 8 bine yakın kişi katıldı. Kendisine ait eserleri seslendiren Koliva, tatilcileri ve Didimlileri hoş dakikalar yaşattı. Koliva’nın solisti İlhan Gülten, Didim’e ikinci kez geldiklerini belirterek, “Geçen yıl yine Ağustos ayında Didim’deydi. Bu ikinci gelişimiz. Bizim buraya gelmemizde emeği olan Dernek Başkanımız Hakan Kılıç’a ve yönetimine teşekkür ediyorum. Halk konserini de sponsorlar aracılığıyla düzenleniyor; tüm sponsorlara da ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.

Ardından Koliva tarafından çalınan şarkılarla horonlar çekildi, zaman zaman duygusal parçalara eşlik edildi. Yaklaşık 1,5 saat süren konserde Didimliler hoş saatler yaşadı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.