Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Karacasululara keyifli türkü dinletisi

SANAT 04.12.2017 - 18:02, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2515+ kez okundu.
 

Karacasululara keyifli türkü dinletisi

Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından hizmete açılan Karacasu Kültür Merkezi'nde, Büyükşehir Belediyesi Kültür Merkezleri eğitmenleri ve kursiyerlerinden oluşan ekip, Karacasu’da ilk konserini verdi.

AYDIN- Türk Halk Müziği’nin birbirinden güzel eserlerinin seslendirildiği gecede, eğitmenler ve kursiyerler, eserlerini seslendirirken, konsere büyük ilgi gösteren ve salonu dolduran Karacasulular, zaman zaman türkülere eşlik ettiler. Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin sanata ve sanatçıya verdiği değerden mutlu olduğunu söyleyenKaracasu Belediye Başkanı Mustafa Büyükyapıcı, konserin verildiği salona dikkat çekip, "Böyle bir salonu bizlere kazandırdığı için öncelikle Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Özlem Çerçioğlu'na çok teşekkür ediyorum. Böyle güzel kardeşlerimizle olmak, hele Karacasu’yumuzdan örneklerin yetiştiğini görmek bize umut ve güven verdi. İyi ki böyle Karacasulu dostlarımız yetişiyor. Türk Halk Müziği Korosu’na, Karacasulu kursiyerlere ve katılımcılara çok teşekkür ediyorum" dedi. Konserin sonunda tüm katılımcılar Türk Bayrakları eşliğinde İzmir Marşı’nı seslendirdiler. Salonda bulunan protokol üyeleri ve vatandaşların bayraklar eşliğinde parçaları söylemesi ile görsel şölene dönüşen konser sona erdi.
Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından hizmete açılan Karacasu Kültür Merkezi'nde, Büyükşehir Belediyesi Kültür Merkezleri eğitmenleri ve kursiyerlerinden oluşan ekip, Karacasu’da ilk konserini verdi.

AYDIN- Türk Halk Müziği’nin birbirinden güzel eserlerinin seslendirildiği gecede, eğitmenler ve kursiyerler, eserlerini seslendirirken, konsere büyük ilgi gösteren ve salonu dolduran Karacasulular, zaman zaman türkülere eşlik ettiler. Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin sanata ve sanatçıya verdiği değerden mutlu olduğunu söyleyenKaracasu Belediye Başkanı Mustafa Büyükyapıcı, konserin verildiği salona dikkat çekip, "Böyle bir salonu bizlere kazandırdığı için öncelikle Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Özlem Çerçioğlu'na çok teşekkür ediyorum. Böyle güzel kardeşlerimizle olmak, hele Karacasu’yumuzdan örneklerin yetiştiğini görmek bize umut ve güven verdi. İyi ki böyle Karacasulu dostlarımız yetişiyor. Türk Halk Müziği Korosu’na, Karacasulu kursiyerlere ve katılımcılara çok teşekkür ediyorum" dedi.

Konserin sonunda tüm katılımcılar Türk Bayrakları eşliğinde İzmir Marşı’nı seslendirdiler. Salonda bulunan protokol üyeleri ve vatandaşların bayraklar eşliğinde parçaları söylemesi ile görsel şölene dönüşen konser sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.