Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Karacasu’da Yeşilçam konseri

MAGAZİN 29.04.2018 - 12:27, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3557+ kez okundu.
 

Karacasu’da Yeşilçam konseri

Aydın Büyükşehir Belediyesi kültür merkezleri kursiyerlerinden oluşan orkestra ve koro, Karacasu’da seyircilere keyifli bir gece yaşattı.

AYDIN- Murat Akyüzlü yönetimindeki orkestra ve koro, Yeşilçam filmlerinin unutulmaz şarkılarını seslendirdi. Karacasu Kültür Merkezi'ndeki konserde, gönüllerde taht kuran Yeşilçam filmlerinde yer alan ve herkes tarafından bilinen “Şimdi Uzaklardasın”, “Nasıl Geçti Habersiz”, “Duydum ki Unutmuşsun” “Veda Busesi” gibi 20’den unutulmaz eser seslendirildi. Yoğun ilgi gören konserde seyirciler de şarkılara eşlik edip konseri coşkuyla izledi. İzmir Marşı'yla son bulan gecede, Yeşilçam'a emek vermiş, Türkiye sinemasının temelini oluşturan ustalar da anıldı. Karacasu’da nostalji yaşatan konser için Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na ve koro ekibine teşekkür eden Karacasu Belediye Başkan Yardımcısı Erdinç Gümüş, koro şefi Murat Akyüzlü’ye teşekkür edip çiçek takdim etti.
Aydın Büyükşehir Belediyesi kültür merkezleri kursiyerlerinden oluşan orkestra ve koro, Karacasu’da seyircilere keyifli bir gece yaşattı.

AYDIN- Murat Akyüzlü yönetimindeki orkestra ve koro, Yeşilçam filmlerinin unutulmaz şarkılarını seslendirdi.

Karacasu Kültür Merkezi'ndeki konserde, gönüllerde taht kuran Yeşilçam filmlerinde yer alan ve herkes tarafından bilinen “Şimdi Uzaklardasın”, “Nasıl Geçti Habersiz”, “Duydum ki Unutmuşsun” “Veda Busesi” gibi 20’den unutulmaz eser seslendirildi.

Yoğun ilgi gören konserde seyirciler de şarkılara eşlik edip konseri coşkuyla izledi. İzmir Marşı'yla son bulan gecede, Yeşilçam'a emek vermiş, Türkiye sinemasının temelini oluşturan ustalar da anıldı.

Karacasu’da nostalji yaşatan konser için Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na ve koro ekibine teşekkür eden Karacasu Belediye Başkan Yardımcısı Erdinç Gümüş, koro şefi Murat Akyüzlü’ye teşekkür edip çiçek takdim etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.