Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Karacasu’da tiyatro şöleni yaşandı

SANAT 22.02.2017 - 13:09, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 2828+ kez okundu.
 

Karacasu’da tiyatro şöleni yaşandı

Aydın Büyükşehir Belediyesi, kültür etkinlikleri kapsamında düzenlediği iki güzel tiyatro oyunuyla çocukları sevindirdi, yetişkinleri bol kahkahaya boğdu.

AYDIN- Karacasu Belediye Düğün Salonu’nda Aydın Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu  ekibi tarafından gündüz saatlerinde sahnelenen “Ceviz ile Karınca Dost Olunca” isimli  müzikli çocuk oyunuyla tüm ilçe ve mahalle okullarından gelen ilkokul öğrencileri doyasıya eğlenirken, akşam sahneye konan 2 perdelik “Aşkın İki Yüzü” ve “Şair Evlenmesi” isimli oyunlar ise yetişkinleri bolca güldürdü. Karacasu’nun sanata ve sanatçıya büyük değer verdiğini belirten Karacasu Belediye Başkanı Mustafa Büyükyapıcı, şunları söyledi: “Karacasu’ya bolca tiyatro getirdik. Bu özlemle kültür merkezi yapmaya niyetlendik. Sizler de biliyorsunuz ki salonumuz tiyatro etkinlikleri için çok uygun değil. Ses sisteminin olmayışı koltuk düzenin olmayışı gibi birçok nedenden dolayı ilçemizin önemli ihtiyaçlarından olan Kültür Merkezi inşaatını Özlem Başkanımız başlattı. Böyle güzel etkinliklerimizi en yakın zamanda Kültür Merkezimizin inşaatı bittiğinde orada düzenleyeceğiz. Karacasu’nun mahallelerinde ve ilçemizde çocuklarımızı ve halkımızı tiyatroyla buluşturan Özlem Çerçioğlu’na çok teşekkür ediyor oyunların sahnelenmesinde emeği geçen tüm ekibi de yürekten kutluyorum” dedi.
Aydın Büyükşehir Belediyesi, kültür etkinlikleri kapsamında düzenlediği iki güzel tiyatro oyunuyla çocukları sevindirdi, yetişkinleri bol kahkahaya boğdu.

AYDIN- Karacasu Belediye Düğün Salonu’nda Aydın Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu  ekibi tarafından gündüz saatlerinde sahnelenen “Ceviz ile Karınca Dost Olunca” isimli  müzikli çocuk oyunuyla tüm ilçe ve mahalle okullarından gelen ilkokul öğrencileri doyasıya eğlenirken, akşam sahneye konan 2 perdelik “Aşkın İki Yüzü” ve “Şair Evlenmesi” isimli oyunlar ise yetişkinleri bolca güldürdü. Karacasu’nun sanata ve sanatçıya büyük değer verdiğini belirten Karacasu Belediye Başkanı Mustafa Büyükyapıcı, şunları söyledi:

“Karacasu’ya bolca tiyatro getirdik. Bu özlemle kültür merkezi yapmaya niyetlendik. Sizler de biliyorsunuz ki salonumuz tiyatro etkinlikleri için çok uygun değil. Ses sisteminin olmayışı koltuk düzenin olmayışı gibi birçok nedenden dolayı ilçemizin önemli ihtiyaçlarından olan Kültür Merkezi inşaatını Özlem Başkanımız başlattı.

Böyle güzel etkinliklerimizi en yakın zamanda Kültür Merkezimizin inşaatı bittiğinde orada düzenleyeceğiz. Karacasu’nun mahallelerinde ve ilçemizde çocuklarımızı ve halkımızı tiyatroyla buluşturan Özlem Çerçioğlu’na çok teşekkür ediyor oyunların sahnelenmesinde emeği geçen tüm ekibi de yürekten kutluyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.