Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Karacasu’da karla mücadele!

EKONOMİ (AA) - Anadolu Ajansı | 07.01.2015 - 11:24, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:48 3175+ kez okundu.
 

Karacasu’da karla mücadele!

İlçeye Pazartesi akşam itibariyle başlayan yoğun kar yağışı ve buzlanmanın ardından Karacasu Belediyesi gece boyunca çalışmalarını aralıksız olarak sürdürdürüyor.

Tüm yurtta olduğu gibi Karacasu’da da etkili olan kar yağışının ardından kapanan yolları açma ,buzlanma ve kaldırımları temizleme çalışmaları sürdürülüyor. Karacasu Belediye Başkanı Mustafa Büyükyapıcı yaptığı açıklamada; İlçeye yoğun kar yağışı sonrası Şehir merkezinde ve kapanan köy yollarında kapanan cadde, sokak ve kaldırımların açma işinin 3 Greyder, 4 Kepçe, 6 adet Damperli Kamyon ve 70 personel ile çalışmaların yapıldığını, Aydın Büyükşehir Belediyesi’nden getirilen 8 kamyon tuz’un, traktörlerle mahalle aralarına ve köylere dağıtılarak buzlanmaya karşı önlem alındığını belirtti. Kar yağışının 2. gününde de ekiplerin aralıksız olarak çalıştığını, vatandaşların hareket alanlarını ve trafik akışını olumsuz etkileyecek her unsurun ortadan kalkıncaya kadar da gece gündüz hizmetin devam edeceğini belirten Belediye Başkanı Mustafa Büyükyapıcı, “ Karacasu’yu etkisi altına alan yoğun kar yağışının olduğu bugünlerde ekiplerimiz, özverili bir şekilde çalışmalarını yürütüyor. Etkili olan kar yağışı ile birlikte çalışmalara başlandı. Şehrin değişik noktalarında karla mücadele çalışmaları aralıksız olarak sürdürülüyor. İlçenin bütün köylerinde kar temizliği çalışmaları yapılıyor. Ayrıca kar nedeniyle kapalı olan yolların açılmasının ardından ekiplerimiz cadde ve sokaklarda yol genişletme çalışmaları yapıyor. Belediyemiz Büyükşehir belediyesiyle tam bir uyum içinde çalışarak, “kar yağışından” dolayı vatandaşlarımızın herhangi bir sıkıntıya girmemeleri için,  ekiplerimiz çalışmalarına aralıksız olarak devam edecektir” dedi.
İlçeye Pazartesi akşam itibariyle başlayan yoğun kar yağışı ve buzlanmanın ardından Karacasu Belediyesi gece boyunca çalışmalarını aralıksız olarak sürdürdürüyor.

Tüm yurtta olduğu gibi Karacasu’da da etkili olan kar yağışının ardından kapanan yolları açma ,buzlanma ve kaldırımları temizleme çalışmaları sürdürülüyor.

Karacasu Belediye Başkanı Mustafa Büyükyapıcı yaptığı açıklamada; İlçeye yoğun kar yağışı sonrası Şehir merkezinde ve kapanan köy yollarında kapanan cadde, sokak ve kaldırımların açma işinin 3 Greyder, 4 Kepçe, 6 adet Damperli Kamyon ve 70 personel ile çalışmaların yapıldığını, Aydın Büyükşehir Belediyesi’nden getirilen 8 kamyon tuz’un, traktörlerle mahalle aralarına ve köylere dağıtılarak buzlanmaya karşı önlem alındığını belirtti.

Kar yağışının 2. gününde de ekiplerin aralıksız olarak çalıştığını, vatandaşların hareket alanlarını ve trafik akışını olumsuz etkileyecek her unsurun ortadan kalkıncaya kadar da gece gündüz hizmetin devam edeceğini belirten Belediye Başkanı Mustafa Büyükyapıcı, “ Karacasu’yu etkisi altına alan yoğun kar yağışının olduğu bugünlerde ekiplerimiz, özverili bir şekilde çalışmalarını yürütüyor. Etkili olan kar yağışı ile birlikte çalışmalara başlandı. Şehrin değişik noktalarında karla mücadele çalışmaları aralıksız olarak sürdürülüyor. İlçenin bütün köylerinde kar temizliği çalışmaları yapılıyor. Ayrıca kar nedeniyle kapalı olan yolların açılmasının ardından ekiplerimiz cadde ve sokaklarda yol genişletme çalışmaları yapıyor. Belediyemiz Büyükşehir belediyesiyle tam bir uyum içinde çalışarak, “kar yağışından” dolayı vatandaşlarımızın herhangi bir sıkıntıya girmemeleri için,  ekiplerimiz çalışmalarına aralıksız olarak devam edecektir” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.