Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Karacasu’da düğün salonu yenilendi

GÜNCEL 03.08.2017 - 12:30, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 4607+ kez okundu.
 

Karacasu’da düğün salonu yenilendi

Karacasu Belediyesi Düğün Salonu eski ve bakımsız arındırılarak gerekli çalışmaların ardından modern bir görünüme kavuşturuldu.

AYDIN- Vatandaşların talepleri doğrultusunda düğün salonunun içerisinde yenileme ve düzenleme çalışmaları bitirilirken düğün salonu halkın hizmetine sunuldu. Masa ve sandalyelerden gelin ve damat masasına kadar bütün dekorlar yenilenirken salon içerisinde faydası olmayan klimalar yerine vantilatörler takıldı. Düğün salonu düzenleme çalışmalarını yakından takip eden Karacasu Belediye Başkanı Mustafa Büyükyapıcı, "İlçemizde çeşitli toplantıların, sosyal kültürel etkinlerin ve hemşerilerimizin özel günlerine ev sahipliği yapan düğün salonu kötü bir durumdaydı. Yenilenen ve gelişen ilçemizin ihtiyaçlarını ve gelen talepleri karşılamaya çalışıyoruz. Bu bağlamda kapalı düğün salonun yenileme çalışmalarını gerçekleştirdik. Halkımıza hizmetlerimiz artarak devam edecektir" dedi.
Karacasu Belediyesi Düğün Salonu eski ve bakımsız arındırılarak gerekli çalışmaların ardından modern bir görünüme kavuşturuldu.

AYDIN- Vatandaşların talepleri doğrultusunda düğün salonunun içerisinde yenileme ve düzenleme çalışmaları bitirilirken düğün salonu halkın hizmetine sunuldu. Masa ve sandalyelerden gelin ve damat masasına kadar bütün dekorlar yenilenirken salon içerisinde faydası olmayan klimalar yerine vantilatörler takıldı.

Düğün salonu düzenleme çalışmalarını yakından takip eden Karacasu Belediye Başkanı Mustafa Büyükyapıcı, "İlçemizde çeşitli toplantıların, sosyal kültürel etkinlerin ve hemşerilerimizin özel günlerine ev sahipliği yapan düğün salonu kötü bir durumdaydı. Yenilenen ve gelişen ilçemizin ihtiyaçlarını ve gelen talepleri karşılamaya çalışıyoruz. Bu bağlamda kapalı düğün salonun yenileme çalışmalarını gerçekleştirdik. Halkımıza hizmetlerimiz artarak devam edecektir" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.