Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Karacasu’da buruk açılış

GÜNCEL 18.09.2017 - 18:09, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3027+ kez okundu.
 

Karacasu’da buruk açılış

Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından 30 Ocak 2017 günü temeli atılan KaracasuTerminali düzenlenen törenle hizmete açıldı.

AYDIN- Törende, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun annesinin ani rahatsızlığı nedeniyle törene katılamamasının burukluğu yaşandı. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun annesinin geçirdiği rahatsızlıktan dolayı katılamadığı açılış törenine CHP Aydın Milletvekili Hüseyin Yıldız, Sultanhisar Belediye Başkanı Osman Yıldırımkaya, Karacasu CHP İlçe Başkanı Cengiz Çumralı, mahalle muhtarları, belediye meclis üyeleri, Aydın Büyükşehir Belediyesi daire amirleri, çok sayıda Karacasulu vatandaş ve törene ev sahipliği yapan Karacasu Belediye Başkanı Mustafa Büyükyapıcı katıldı. Belediye Başkanı Mustafa Büyükyapıcı,  hizmetleri ile Karacasu’nun çehresini değiştirdiği için Başkan Çerçioğlu’na teşekkür edip, annesine acil şifalar dileyerek başladığı konuşmasında, “Özlem Başkanımızla beraber seçimlerde söz verdiğimiz işlerimizi tamamlıyor olmanın gururunu ve onurunu yaşıyoruz. Bunlardan söz edecek olursak Karacasu merkezde yaylamıza ve üniversitemize çıkan yolumuzu tamamladık, seramik ocaklarımıza giden yolumuzu tamamlayarak Dereköy, Alemler, Yazır Mahalleleri’nde çok büyük parke çalışmaları yaptık. Temeli atılan Kültür Merkezimizin de açılış törenini en yakın zamanda gerçekleştireceğiz. Özlem Başkanımızın Karacasu sevgisi, bizlerin ona olan güveni olduğu sürece bu adımlarla devam edip, alnımızın akıyla bu işlerden çıkacağımızın yaptıklarımız teminatıdır. Güzel geleceklerin güzel yatırımların Karacasu’yu beklediğini sizlere müjdeliyor, terminalimizin Karacasu’ya hayırlı olmasını diliyorum” dedi. 5 peron, bilet satış gişeleri ve 25 araçlık minibüs terminaline sahip terminal, kafeterya, mescit ve kooperatif ofislerini de içeriyor. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun selamını ve saygısını Karacasu halkına getirdiğini söyleyen Aydın Milletvekili Hüseyin Yıldız, 50 yıldır Karacasu’ya yapılmayan hizmetin Karacasu Belediye Başkanı Mustafa Büyükyapıcı döneminde yapıldığını ve Karacasu’nun çehresinin her geçen gün daha da değiştiğini söyledi. Terminal, açılış kurdelesi kesilerek okunan dualarla hizmete açıldı. 
Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından 30 Ocak 2017 günü temeli atılan KaracasuTerminali düzenlenen törenle hizmete açıldı.

AYDIN- Törende, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun annesinin ani rahatsızlığı nedeniyle törene katılamamasının burukluğu yaşandı.

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun annesinin geçirdiği rahatsızlıktan dolayı katılamadığı açılış törenine CHP Aydın Milletvekili Hüseyin Yıldız, Sultanhisar Belediye Başkanı Osman Yıldırımkaya, Karacasu CHP İlçe Başkanı Cengiz Çumralı, mahalle muhtarları, belediye meclis üyeleri, Aydın Büyükşehir Belediyesi daire amirleri, çok sayıda Karacasulu vatandaş ve törene ev sahipliği yapan Karacasu Belediye Başkanı Mustafa Büyükyapıcı katıldı. Belediye Başkanı Mustafa Büyükyapıcı,  hizmetleri ile Karacasu’nun çehresini değiştirdiği için Başkan Çerçioğlu’na teşekkür edip, annesine acil şifalar dileyerek başladığı konuşmasında, “Özlem Başkanımızla beraber seçimlerde söz verdiğimiz işlerimizi tamamlıyor olmanın gururunu ve onurunu yaşıyoruz. Bunlardan söz edecek olursak Karacasu merkezde yaylamıza ve üniversitemize çıkan yolumuzu tamamladık, seramik ocaklarımıza giden yolumuzu tamamlayarak Dereköy, Alemler, Yazır Mahalleleri’nde çok büyük parke çalışmaları yaptık. Temeli atılan Kültür Merkezimizin de açılış törenini en yakın zamanda gerçekleştireceğiz. Özlem Başkanımızın Karacasu sevgisi, bizlerin ona olan güveni olduğu sürece bu adımlarla devam edip, alnımızın akıyla bu işlerden çıkacağımızın yaptıklarımız teminatıdır. Güzel geleceklerin güzel yatırımların Karacasu’yu beklediğini sizlere müjdeliyor, terminalimizin Karacasu’ya hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

5 peron, bilet satış gişeleri ve 25 araçlık minibüs terminaline sahip terminal, kafeterya, mescit ve kooperatif ofislerini de içeriyor. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun selamını ve saygısını Karacasu halkına getirdiğini söyleyen Aydın Milletvekili Hüseyin Yıldız, 50 yıldır Karacasu’ya yapılmayan hizmetin Karacasu Belediye Başkanı Mustafa Büyükyapıcı döneminde yapıldığını ve Karacasu’nun çehresinin her geçen gün daha da değiştiğini söyledi.

Terminal, açılış kurdelesi kesilerek okunan dualarla hizmete açıldı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.