Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Karacasu’da Aydınlanma Günleri düzenlenecek

EKONOMİ 22.08.2016 - 12:20, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3891+ kez okundu.
 

Karacasu’da Aydınlanma Günleri düzenlenecek

Seferihisar’da Fatih Portakal’ın ev sahipliğinde düzenlenen Karacasu Vakfı Ağustos ayı yönetim kurulu toplantısının ardından yapılan açıklamada 14-16 Ekim tarihlerinde Karacasu Aydınlanma Günleri düzenleneceği kaydedildi.

AYDIN- Fatih Portakal’ın ev sahipliğinde Seferihisar’da gerçekleşen yönetim kurulu toplantısında alınan karara göre 14-16 Ekim 2016 tarihlerinde Karacasu’da yapılacağı açıklanan Süleyman Rüştü Etkinliğinin daha genel kapsamda “Karacasu Aydınlanma Günleri” adı altında yapılacağı öğrenildi. Önceki komisyon üyelerine ek olarak dergi komisyonuna Derya Özan Okçelik, burs komisyonuna Serhan Yemez ve Meryem Dilşad İpbaş, Sivil Toplum Kuruluşları ile ilişkiler komisyonuna Mutlu Kasapoğlu ve Meryem Dilşad İpbaş katıldı. VAKIF ÜNİVERSİTESİ İÇİN KOMİSYON KURULDU Vakıf üniversitesinin kurulması konusunda araştırma yapmak üzere A. Ali Küpelioğlu, Mutlu Kasapoğlu, Mehmet Portakal, Meryem Dilşad İpbaş, Fatih Portakal, Serhan Yemez, Derya Özan Okçelik ve Mehmet Gökdemir’den oluşan komisyon kurulmasına karar verildiği ifade edildi.
Seferihisar’da Fatih Portakal’ın ev sahipliğinde düzenlenen Karacasu Vakfı Ağustos ayı yönetim kurulu toplantısının ardından yapılan açıklamada 14-16 Ekim tarihlerinde Karacasu Aydınlanma Günleri düzenleneceği kaydedildi.

AYDIN- Fatih Portakal’ın ev sahipliğinde Seferihisar’da gerçekleşen yönetim kurulu toplantısında alınan karara göre 14-16 Ekim 2016 tarihlerinde Karacasu’da yapılacağı açıklanan Süleyman Rüştü Etkinliğinin daha genel kapsamda “Karacasu Aydınlanma Günleri” adı altında yapılacağı öğrenildi. Önceki komisyon üyelerine ek olarak dergi komisyonuna Derya Özan Okçelik, burs komisyonuna Serhan Yemez ve Meryem Dilşad İpbaş, Sivil Toplum Kuruluşları ile ilişkiler komisyonuna Mutlu Kasapoğlu ve Meryem Dilşad İpbaş katıldı.

VAKIF ÜNİVERSİTESİ İÇİN KOMİSYON KURULDU

Vakıf üniversitesinin kurulması konusunda araştırma yapmak üzere A. Ali Küpelioğlu, Mutlu Kasapoğlu, Mehmet Portakal, Meryem Dilşad İpbaş, Fatih Portakal, Serhan Yemez, Derya Özan Okçelik ve Mehmet Gökdemir’den oluşan komisyon kurulmasına karar verildiği ifade edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.