Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Karacasu’da 12 dönüm kızılçam ormanı kül oldu

ASAYİŞ 03.07.2017 - 18:52, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 4255+ kez okundu.
 

Karacasu’da 12 dönüm kızılçam ormanı kül oldu

Aydın’ın Karacasu ilçesine bağlı Yeşilyurt Mahallesi’nde çıkan orman yangınında 12 dönüm kızılçam ormanı zarar gördü.

AYDIN- Edinilen bilgiye göre; Karacasu’ya bağlı Yeşilyurt Mahallesine 2 kilometre mesafedeki Hamçam Mevkisi’nde bulunan ormanlık alanda henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangına Muğla Orman Bölge Müdürlüğü’nde görevli 1 uçak, Nazilli Orman İşletme Müdürlüğü’ne bağlı 10 arazöz, 3 tanker, 50 işçi ve 7 teknik eleman ile Aydın Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından müdahale edildi. Mahalle sakinlerinin de yardım ettiği yangının kontrol altına alınmasının ardından soğutma çalışmaları yapıldı. Yangında 12 dönüm kızılçam ormanı zarar gördü.
Aydın’ın Karacasu ilçesine bağlı Yeşilyurt Mahallesi’nde çıkan orman yangınında 12 dönüm kızılçam ormanı zarar gördü.

AYDIN- Edinilen bilgiye göre; Karacasu’ya bağlı Yeşilyurt Mahallesine 2 kilometre mesafedeki Hamçam Mevkisi’nde bulunan ormanlık alanda henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangına Muğla Orman Bölge Müdürlüğü’nde görevli 1 uçak, Nazilli Orman İşletme Müdürlüğü’ne bağlı 10 arazöz, 3 tanker, 50 işçi ve 7 teknik eleman ile Aydın Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından müdahale edildi.

Mahalle sakinlerinin de yardım ettiği yangının kontrol altına alınmasının ardından soğutma çalışmaları yapıldı. Yangında 12 dönüm kızılçam ormanı zarar gördü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.