Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Karacasu Ziraat Odası’nda İsa Sevinç yeniden seçildi

GENEL 03.02.2019 - 17:43, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 4494+ kez okundu.
 

Karacasu Ziraat Odası’nda İsa Sevinç yeniden seçildi

Karacasu’da 1926 yılında kurulan Ziraat Odası’nda 9. Genel Kurulu yapıldı. Seçimlere tek liste ile girilirken, 4 yıl görev yapacak yeni meclis ve yönetim kurulu belirlendi.

AYDIN- 20 yıldır göreve devam eden İsa Sevinç’in tek listeyle girdiği seçimler soncunda 4 yıllığına yeni başlamış oldu. Karacasu Kültür Merkezi’nde yapılan genel kurula Kaymakam Ahmet Soley, Belediye Başkanı Mustafa Büyükyapıcı, Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Zeki İnal, AK Parti İlçe Başkanı Murat Uysal, MHP Kadın Kolları Başkanı Gülşen Odabaşı ve Yönetimi, Geçmiş Dönem İYİ Parti Aydın Milletvekili Aday Adayı Ali Küpelioğlu, Şoförler Odası Başkanı Adnan Tucer, Esnaf Odası Başkanı Sefa Töz ile delegeler katıldı. Yapılan önerinin kabul edilmesi ile Divan Başkanlığı’na Bozdoğan Ziraat Odası Başkanı Galip Özel, Divan Sekreterliği’ne Nazilli Ziraat Odası Başkanı Necdet İzgü, Divan Üyeliklerine Kuyucak Ziraat Odası Başkanı Ahmet Akıcıoğlu ve Nazilli Ziraat Odası Meclis Başkanı Mesut Yörükoğlu seçildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Divan Başkanı Galip Özel, “Karacasu’ya hayırlı olmasını dilerim. Türk Tarımı’nın ve Türk Tarımı’ndaki vizyonun gelişmesindeki önder ilçelerimizden biri olan Karacasu, hak ettiği yere İsa Sevinç’in gayretiyle geldi. Ege gibi güzel topraklarda yaşıyoruz. Bunun kıymetini bilmek zorundayız. İsa Başkanım benim rehberimdir. Oda Başkanlığı hevesi onun tavsiyeleri ile geldi. Tarım bizim olmazsa olmazımız. Gençlerimizi tarım yapmaları için teşvik edelim. Hepinize alın terinin kurumadan emeğinizin karşılığını almanız dileği ile hayırlı bir üretim diliyorum’’ dedi. YENİ YÖNETİM LİSTESİ Yeni yönetimde bir önceki dönemden İsa Sevinç, İbrahim İren, Mehmet Akçay, Bekir Ayyılmaz, Yakup Ali Aydın, Metin Sarıdayı yerlerini korurken, Mehmet Dikmen’in yerine Yüksel Kocaoğlu yönetime girdi. Yedek liste Cemal Yer, Ahmet Kaya, Süleyman Özdemir, Yılmaz Donduran, Suat Baz, Mehmet Akkın, Muhammer Nasır’dan oluştu. Oda meclisi geçmiş dönemden devam eden Ali Sözer, Adem Kaya, İsa Sevinç, Mehmet Akkın, Ahmet Kaya İbrahim İren Mehmet Akçay, Bekir Ayyılmaz, Mehmet Sevim, Yakup Ali Aydın, Yüksel Kocaağaoğlu, Suat Baz, Metin Sarıdayı ve bu yıl seçilen Hüseyin Çeker, Cemal Yer, Süleyman Özdemir, Muhammer Nasır, Ersun Çolakol, Yılmaz Donduran’dan oluştu. Geçmiş dönemde mecliste yer alan Lütfi Çoşan, Bilal Deniz, Orhan Kemçin, Yüksel Alaca, Hasan İnanç, Mehmet Dikmen, bu mecliste yer alamadı.
Karacasu’da 1926 yılında kurulan Ziraat Odası’nda 9. Genel Kurulu yapıldı. Seçimlere tek liste ile girilirken, 4 yıl görev yapacak yeni meclis ve yönetim kurulu belirlendi.

AYDIN- 20 yıldır göreve devam eden İsa Sevinç’in tek listeyle girdiği seçimler soncunda 4 yıllığına yeni başlamış oldu.

Karacasu Kültür Merkezi’nde yapılan genel kurula Kaymakam Ahmet Soley, Belediye Başkanı Mustafa Büyükyapıcı, Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Zeki İnal, AK Parti İlçe Başkanı Murat Uysal, MHP Kadın Kolları Başkanı Gülşen Odabaşı ve Yönetimi, Geçmiş Dönem İYİ Parti Aydın Milletvekili Aday Adayı Ali Küpelioğlu, Şoförler Odası Başkanı Adnan Tucer, Esnaf Odası Başkanı Sefa Töz ile delegeler katıldı.

Yapılan önerinin kabul edilmesi ile Divan Başkanlığı’na Bozdoğan Ziraat Odası Başkanı Galip Özel, Divan Sekreterliği’ne Nazilli Ziraat Odası Başkanı Necdet İzgü, Divan Üyeliklerine Kuyucak Ziraat Odası Başkanı Ahmet Akıcıoğlu ve Nazilli Ziraat Odası Meclis Başkanı Mesut Yörükoğlu seçildi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Divan Başkanı Galip Özel, “Karacasu’ya hayırlı olmasını dilerim. Türk Tarımı’nın ve Türk Tarımı’ndaki vizyonun gelişmesindeki önder ilçelerimizden biri olan Karacasu, hak ettiği yere İsa Sevinç’in gayretiyle geldi. Ege gibi güzel topraklarda yaşıyoruz. Bunun kıymetini bilmek zorundayız. İsa Başkanım benim rehberimdir. Oda Başkanlığı hevesi onun tavsiyeleri ile geldi. Tarım bizim olmazsa olmazımız. Gençlerimizi tarım yapmaları için teşvik edelim. Hepinize alın terinin kurumadan emeğinizin karşılığını almanız dileği ile hayırlı bir üretim diliyorum’’ dedi.

YENİ YÖNETİM LİSTESİ

Yeni yönetimde bir önceki dönemden İsa Sevinç, İbrahim İren, Mehmet Akçay, Bekir Ayyılmaz, Yakup Ali Aydın, Metin Sarıdayı yerlerini korurken, Mehmet Dikmen’in yerine Yüksel Kocaoğlu yönetime girdi. Yedek liste Cemal Yer, Ahmet Kaya, Süleyman Özdemir, Yılmaz Donduran, Suat Baz, Mehmet Akkın, Muhammer Nasır’dan oluştu.

Oda meclisi geçmiş dönemden devam eden Ali Sözer, Adem Kaya, İsa Sevinç, Mehmet Akkın, Ahmet Kaya İbrahim İren Mehmet Akçay, Bekir Ayyılmaz, Mehmet Sevim, Yakup Ali Aydın, Yüksel Kocaağaoğlu, Suat Baz, Metin Sarıdayı ve bu yıl seçilen Hüseyin Çeker, Cemal Yer, Süleyman Özdemir, Muhammer Nasır, Ersun Çolakol, Yılmaz Donduran’dan oluştu.

Geçmiş dönemde mecliste yer alan Lütfi Çoşan, Bilal Deniz, Orhan Kemçin, Yüksel Alaca, Hasan İnanç, Mehmet Dikmen, bu mecliste yer alamadı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.