Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Karacasu Kaymakamlığı yardımlarını sürdürüyor

GÜNCEL 06.07.2019 - 13:57, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3643+ kez okundu.
 

Karacasu Kaymakamlığı yardımlarını sürdürüyor

Aydın’ın Karacasu İlçesi Küçükdağlı Mahallesi’nde ikamet eden ve diyabet hastalığından dolayı ayak parmağı kesilen Süleyman Urfa’ya Karacasu Kaymakamlığı tarafından tekerlekli sandalye ve çekyat hediye edildi.

AYDIN - Şeker hastalığına bağlı ayak parmakları kesilen 64 yaşındaki Süleyman Urfa’nın, Denizli’de yaşayan kızı Bedriye Vatandaş, babası için Karacasu Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’na (SYDV) başvurdu. Yürüyemeyen babası için tekerlekli sandalye ve çekyat isteyen Vatandaş’ın talebi kabul edildi. Talep üzerine Karacasu Kaymakamı Ahmet Soley, SYDV Müdürü Mustafa Geçmez ve Küçükdağlı Mahallesi Muhtarı Muhammet Nasır aileyi evinde ziyaret etti. Geçmiş olsun dileklerini ileten heyet, tekerlekli sandalye ve çekyatı teslim etti. Süleyman Urfa’nın kızı Bedriye Vatandaş, “Babamın durumu ciddi. Kangrenden dolayı bacağı dizinden kesilecekti. Bunu kabul etmeyince ayak parmakları kesildi. Enfeksiyon kapmaması için yere basmaması ve yürümemesi gerek. Maddi durumumuz iyi olmadığı için tekerlekli sandalye alamadık. Son çare olarak kaymakamlığa başvuru yaptım. Sağ olsunlar talebimiz kabul edildi ve babamın sorunu ortadan kalktı” dedi. Kaymakam Soley ve beraberindekilere teşekkür eden Süleyman Urfa, “Allah devletimize zeval vermesin. Sebep olanlardan Allah razı olsun” diye konuştu.
Aydın’ın Karacasu İlçesi Küçükdağlı Mahallesi’nde ikamet eden ve diyabet hastalığından dolayı ayak parmağı kesilen Süleyman Urfa’ya Karacasu Kaymakamlığı tarafından tekerlekli sandalye ve çekyat hediye edildi.

AYDIN - Şeker hastalığına bağlı ayak parmakları kesilen 64 yaşındaki Süleyman Urfa’nın, Denizli’de yaşayan kızı Bedriye Vatandaş, babası için Karacasu Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’na (SYDV) başvurdu. Yürüyemeyen babası için tekerlekli sandalye ve çekyat isteyen Vatandaş’ın talebi kabul edildi.

Talep üzerine Karacasu Kaymakamı Ahmet Soley, SYDV Müdürü Mustafa Geçmez ve Küçükdağlı Mahallesi Muhtarı Muhammet Nasır aileyi evinde ziyaret etti. Geçmiş olsun dileklerini ileten heyet, tekerlekli sandalye ve çekyatı teslim etti.

Süleyman Urfa’nın kızı Bedriye Vatandaş, “Babamın durumu ciddi. Kangrenden dolayı bacağı dizinden kesilecekti. Bunu kabul etmeyince ayak parmakları kesildi. Enfeksiyon kapmaması için yere basmaması ve yürümemesi gerek. Maddi durumumuz iyi olmadığı için tekerlekli sandalye alamadık. Son çare olarak kaymakamlığa başvuru yaptım. Sağ olsunlar talebimiz kabul edildi ve babamın sorunu ortadan kalktı” dedi.

Kaymakam Soley ve beraberindekilere teşekkür eden Süleyman Urfa, “Allah devletimize zeval vermesin. Sebep olanlardan Allah razı olsun” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.