Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

KARACASU’DA ZEYTİN HASADI BAŞLADI

EKONOMİ 21.09.2020 - 11:34, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3115+ kez okundu.
 

KARACASU’DA ZEYTİN HASADI BAŞLADI

Başkan Zeki İnal üreticiyi yalnız bırakmadı.

Başkan Zeki İnal üreticiyi yalnız bırakmadı. Karacasu’da Zeytin hasadı ve alımlarına başlandı. Belediye Başkanı Zeki İnal, zeytin alımının gerçekleştiği işletmeyi ziyaret etti. Üretici ve Firmalarla sohbet eden İnal, zeytin üretimi ve fiyatları hakkında bilgi aldı. Tütün üreticilerini ziyaretleri ile adından sıkça söz ettiren Belediye Başkanı Zeki İnal, bu kez de zeytin üreticilerini ziyaret ederek;            ‘’Yaşadığımız Coğrafya çok zengin bir toprak yapısına sahip, tarım bizim için büyük önem arz ediyor. Hayvancılık ve Tarım ilçemizin önemli geçim kaynakları bu ilçenin yöneticileri olarak bize düşen görevleri yerine getirmeye çalışıyoruz. Bugün de ilçemizde Zeytin hasadı ve alımları başladı. Üreticilerimizle bir araya geldik. Piyasa ve üretim hakkında bilgi aldık. Üreticilerimiz için de, firmalar için de iyi bir sezon olmasını diliyorum.’’ İfadelerini kullandı.
Başkan Zeki İnal üreticiyi yalnız bırakmadı.

Başkan Zeki İnal üreticiyi yalnız bırakmadı.

Karacasu’da Zeytin hasadı ve alımlarına başlandı. Belediye Başkanı Zeki İnal, zeytin alımının gerçekleştiği işletmeyi ziyaret etti. Üretici ve Firmalarla sohbet eden İnal, zeytin üretimi ve fiyatları hakkında bilgi aldı.

Tütün üreticilerini ziyaretleri ile adından sıkça söz ettiren Belediye Başkanı Zeki İnal, bu kez de zeytin üreticilerini ziyaret ederek;

          

‘’Yaşadığımız Coğrafya çok zengin bir toprak yapısına sahip, tarım bizim için büyük önem arz ediyor. Hayvancılık ve Tarım ilçemizin önemli geçim kaynakları bu ilçenin yöneticileri olarak bize düşen görevleri yerine getirmeye çalışıyoruz. Bugün de ilçemizde Zeytin hasadı ve alımları başladı. Üreticilerimizle bir araya geldik. Piyasa ve üretim hakkında bilgi aldık. Üreticilerimiz için de, firmalar için de iyi bir sezon olmasını diliyorum.’’ İfadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.