Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Karacasu'da türbe restorasyonuna teşekkür

EKONOMİ 11.08.2016 - 22:38, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3144+ kez okundu.
 

Karacasu'da türbe restorasyonuna teşekkür

Karacasu Belediyesi tarafından Şeyh Kemal Türbesi'nde yapılan çalışmalara köy halkı pankartla teşekkür etti.

AYDIN- Ataköy Mahallesi Şeyh Kemal Türbesinde Karacasu Belediyesi tarafından başlatılan çalışmalar tamamlandı. Çalışmalar kapsamında türbede çay ocağı, bulaşıkhane, bay bayan tuvaleti tadilat işlemleri yapıldı. Çalışmaların tamamlanmasının ardından türbeye Ataköy Hayırlı İşler Yaptırma Yaşatma ve Güzelleştirme Derneği tarafından hazırlanılan ‘Şeyh Kemal Dedesi Türbemizdeki çalışmalarından dolayı Sayın Belediye Başkanımız Mustafa Büyükyapıcı’ya teşekkür eder, başarılarının devamını dileriz’ yazılı bir pankart asıldı. Yapılan çalışmalardan dolayı memnuniyetlerini dile getiren Ataköy Mahalle halkı ve Ataköy Hayırlı İşler Yaptırma Yaşatma ve Güzelleştirme Derneği, Belediye Başkanı Mustafa Büyükyapıcı’ya teşekkür edip, başarılarının devamını dilediler.
Karacasu Belediyesi tarafından Şeyh Kemal Türbesi'nde yapılan çalışmalara köy halkı pankartla teşekkür etti.

AYDIN- Ataköy Mahallesi Şeyh Kemal Türbesinde Karacasu Belediyesi tarafından başlatılan çalışmalar tamamlandı. Çalışmalar kapsamında türbede çay ocağı, bulaşıkhane, bay bayan tuvaleti tadilat işlemleri yapıldı. Çalışmaların tamamlanmasının ardından türbeye Ataköy Hayırlı İşler Yaptırma Yaşatma ve Güzelleştirme Derneği tarafından hazırlanılan ‘Şeyh Kemal Dedesi Türbemizdeki çalışmalarından dolayı Sayın Belediye Başkanımız Mustafa Büyükyapıcı’ya teşekkür eder, başarılarının devamını dileriz’ yazılı bir pankart asıldı.

Yapılan çalışmalardan dolayı memnuniyetlerini dile getiren Ataköy Mahalle halkı ve Ataköy Hayırlı İşler Yaptırma Yaşatma ve Güzelleştirme Derneği, Belediye Başkanı Mustafa Büyükyapıcı’ya teşekkür edip, başarılarının devamını dilediler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.