Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Karacasu’da Korona virüs denetimi

GÜNCEL 21.08.2020 - 12:51, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 4087+ kez okundu.
 

Karacasu’da Korona virüs denetimi

1 iş yerine idari para cezası kesildi

1 iş yerine idari para cezası kesildi Korona virüs (Covid-19) ile mücadele kapsamında Aydın’ın Karacasu ilçesinde denetim gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen denetimlerde 1 iş yerine idari para cezası kesilirken, 7 iş yeri de uyarıldı. Tüm dünyayı etkisi altına alan ve ülkemizde de görüldüğü günden bu yana 6 binin üzerinde kişinin hayatına mal olan Korona virüs (Covid-19) hayatı olumsuz etkilemeye devam ediyor. Korona virüs ile mücadele kapsamında ülke genelinde sık sık denetimler gerçekleştirilerek virüsün yayılması ve büyümesinin önüne geçilmeye çalışılıyor. Ülke genelindeki denetimler kapsamında Aydın’ın Karacasu ilçesinde de demetim gerçekleştirildi.             10 ekip ve 45 personel ile gerçekleştirilen denetimlerde 16 berber ve kuaför, 3 ticari taksi, 1 pazar yeri, 6 toplu taşıma aracı, 32 kahvehane, 1 yüzme havuzu, 13 lokanta ve aperatif salonu, 1 spor merkezi, 3 konaklama tesisi, 7 çay bahçesi, 1 düğün yeri, 2 internet kafe, 26 cami ve 3 halı saha olmak üzere toplamda 115 nokta denetlendi. Denetlemeler kapsamında 1 iş yerine idari para cezası kesilirken, 7 iş yeri de ekiplerden uyarı aldı. Denetimlerin belirli periyotlarla devam edeceği öğrenildi.
1 iş yerine idari para cezası kesildi

1 iş yerine idari para cezası kesildi

Korona virüs (Covid-19) ile mücadele kapsamında Aydın’ın Karacasu ilçesinde denetim gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen denetimlerde 1 iş yerine idari para cezası kesilirken, 7 iş yeri de uyarıldı.

Tüm dünyayı etkisi altına alan ve ülkemizde de görüldüğü günden bu yana 6 binin üzerinde kişinin hayatına mal olan Korona virüs (Covid-19) hayatı olumsuz etkilemeye devam ediyor. Korona virüs ile mücadele kapsamında ülke genelinde sık sık denetimler gerçekleştirilerek virüsün yayılması ve büyümesinin önüne geçilmeye çalışılıyor. Ülke genelindeki denetimler kapsamında Aydın’ın Karacasu ilçesinde de demetim gerçekleştirildi.

           

10 ekip ve 45 personel ile gerçekleştirilen denetimlerde 16 berber ve kuaför, 3 ticari taksi, 1 pazar yeri, 6 toplu taşıma aracı, 32 kahvehane, 1 yüzme havuzu, 13 lokanta ve aperatif salonu, 1 spor merkezi, 3 konaklama tesisi, 7 çay bahçesi, 1 düğün yeri, 2 internet kafe, 26 cami ve 3 halı saha olmak üzere toplamda 115 nokta denetlendi.

Denetlemeler kapsamında 1 iş yerine idari para cezası kesilirken, 7 iş yeri de ekiplerden uyarı aldı.

Denetimlerin belirli periyotlarla devam edeceği öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.