Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Karacahayıtlılır parke yola kavuşuyor

EKONOMİ 18.08.2016 - 18:22, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3515+ kez okundu.
 

Karacahayıtlılır parke yola kavuşuyor

Söke’ye 25 km uzaklıktaki Karacahayıt Mahallesi’nde kapsamlı yol çalışması yapıldığı bildirildi.

AYDIN- Söke Belediyesi ekiplerince yapılan çalışmalarda bu sezon 7 bin metrekare parke yol döşemesinin yapılmasının planlandığı belirtildi. Birçok sokağı ilk kez parke taşını kavuşacak Karacahayıt’ta çalışmalardan dolayı yüzlerin güldüğü kaydedildi. Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran, güne bir mahallede halk ile birlikte başlama geleneğine Karacahayıt Mahallesi ile devam ederken, yapılan çalışmaları yerinde incelemenin yanında Karacahayıt sakinleri ile bol bol sohbet etti. Sabah kahvaltısını Köy Muhtarı Ahmet Ateş ve mahalle sakini vatandaşlarla birlikte yapan Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran daha sonra mahallede bulunan iki kahvehanede vatandaşlarla buluştu. Vatandaşların talep, sorun ve şikayetlerini dinleyen Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran’a sıcak ilgi dikkat çekti. Samimi sohbetlerin gerçekleştiği buluşmada vatandaşlar Söke Belediyesi’nin çalışmalarından memnun olduklarını dile getirdi. “MEYDAN SÖZÜ” Karacahayıt Mahallesi sakinlerinin köy meydanını düzenleme taleplerine duyarsız kalmayan Başkan Toyran, meydan düzenlemesi talimatını verdi. Karacahayıtlıların, Söke Belediyesi tarafından Serçin Mahallesi’nde yapılan meydan düzenlemesini örnek göstererek istedikleri meydan düzenlemesi yakın zamanda yapılacak. Başkan Toyran, “Mahallelerimize yakışacak meydan düzenlemelerini önemsiyoruz” dedi. “YOL SORUNU OLAN MAHALLE KALMAYACAK” Kahvehane sohbetleri sonrasında yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran, “Söke merkez ve çevre mahallelerde yol sıkıntısının çözümü için var gücümüzle çalışıyoruz. Yol sorunu olan mahallemiz kalmayacak. Önümüzde yıl bu dert büyük ölçüde bitecek” dedi. Mahalle sakinlerinin memnuniyet belirten sözleri ile karşılaşan Başkan Toyran, “Bu sözler hoşumuza gidiyor ve bize güç veriyor” dedi. Karacahayıt Göletini de gezen Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran, daha sonra bir eve konuk oldu. Karacahayıt Mahalle Muhtarı Ahmet Ateş, şunları söyledi: “Süleyman Başkanımızla daha önce yaptığımız görüşmede söz vermişti, sağ olsun sözünü yerine getirdi. Şu anki çalışma büyün yolların yapılacağını gösteriyor, ara sokaklarımızla ilgili yol sorunumuz kalmayacak. Kendisine çok teşekkür ediyorum, her zaman Başkanımızın yanındayız. Halk Başkanı yanında görmek istiyor. Sağ olsun Süleyman Başkanımız hep halkın içinde. Bu sabah kahvaltımızı beraber yaptık, kahve toplantısında mahalle sakinlerimizin dertlerini dinledi. Daha sonra gölete çıktık, burada çalışmalarla ilgili kendisine bilgiler verdim. Dayanışma içinde olduğu, mahallemizin sorunlarıyla yakından ilgilendiği ve kapsamlı bir yol çalışması yaptığı için kendim ve halkım adına çok teşekkür ediyorum.”
Söke’ye 25 km uzaklıktaki Karacahayıt Mahallesi’nde kapsamlı yol çalışması yapıldığı bildirildi.

AYDIN- Söke Belediyesi ekiplerince yapılan çalışmalarda bu sezon 7 bin metrekare parke yol döşemesinin yapılmasının planlandığı belirtildi. Birçok sokağı ilk kez parke taşını kavuşacak Karacahayıt’ta çalışmalardan dolayı yüzlerin güldüğü kaydedildi.

Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran, güne bir mahallede halk ile birlikte başlama geleneğine Karacahayıt Mahallesi ile devam ederken, yapılan çalışmaları yerinde incelemenin yanında Karacahayıt sakinleri ile bol bol sohbet etti.

Sabah kahvaltısını Köy Muhtarı Ahmet Ateş ve mahalle sakini vatandaşlarla birlikte yapan Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran daha sonra mahallede bulunan iki kahvehanede vatandaşlarla buluştu. Vatandaşların talep, sorun ve şikayetlerini dinleyen Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran’a sıcak ilgi dikkat çekti. Samimi sohbetlerin gerçekleştiği buluşmada vatandaşlar Söke Belediyesi’nin çalışmalarından memnun olduklarını dile getirdi.

“MEYDAN SÖZÜ”

Karacahayıt Mahallesi sakinlerinin köy meydanını düzenleme taleplerine duyarsız kalmayan Başkan Toyran, meydan düzenlemesi talimatını verdi. Karacahayıtlıların, Söke Belediyesi tarafından Serçin Mahallesi’nde yapılan meydan düzenlemesini örnek göstererek istedikleri meydan düzenlemesi yakın zamanda yapılacak. Başkan Toyran, “Mahallelerimize yakışacak meydan düzenlemelerini önemsiyoruz” dedi.

“YOL SORUNU OLAN MAHALLE KALMAYACAK”

Kahvehane sohbetleri sonrasında yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran, “Söke merkez ve çevre mahallelerde yol sıkıntısının çözümü için var gücümüzle çalışıyoruz. Yol sorunu olan mahallemiz kalmayacak. Önümüzde yıl bu dert büyük ölçüde bitecek” dedi. Mahalle sakinlerinin memnuniyet belirten sözleri ile karşılaşan Başkan Toyran, “Bu sözler hoşumuza gidiyor ve bize güç veriyor” dedi.

Karacahayıt Göletini de gezen Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran, daha sonra bir eve konuk oldu.

Karacahayıt Mahalle Muhtarı Ahmet Ateş, şunları söyledi:

“Süleyman Başkanımızla daha önce yaptığımız görüşmede söz vermişti, sağ olsun sözünü yerine getirdi. Şu anki çalışma büyün yolların yapılacağını gösteriyor, ara sokaklarımızla ilgili yol sorunumuz kalmayacak. Kendisine çok teşekkür ediyorum, her zaman Başkanımızın yanındayız. Halk Başkanı yanında görmek istiyor. Sağ olsun Süleyman Başkanımız hep halkın içinde. Bu sabah kahvaltımızı beraber yaptık, kahve toplantısında mahalle sakinlerimizin dertlerini dinledi. Daha sonra gölete çıktık, burada çalışmalarla ilgili kendisine bilgiler verdim. Dayanışma içinde olduğu, mahallemizin sorunlarıyla yakından ilgilendiği ve kapsamlı bir yol çalışması yaptığı için kendim ve halkım adına çok teşekkür ediyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.