Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Kar hasreti giderdiler

GENEL 13.12.2018 - 09:59, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2269+ kez okundu.
 

Kar hasreti giderdiler

Kuyucak Belenova kara hasret kalanların akınına uğradı.

AYDIN- Türkiye’nin büyük bir kısmında etkili olan kara kış ve kar yağışı birçok yerde hayatı olumsuz etkilerken, bazı iller de kara hasret yaşıyor. Kar yağışının 5-6 yılda bir gerçekleştiği Aydın’da şehir merkezinde kar göremeyen vatandaşlar, kartopu oynayabilmek ve çocukları karla tanıştırmak için zirveye çıkıyor. Aydın’ın kar yağan bölgeleri arasında yer alan Kuyucak Belenova Yaylası’nda gerçekleşen kar yağışı sonrası fırsat bulan herkes kartopu oynayabilmek için birkaç saatliğine yaylaya çıkıyor. Şehir merkezlerinde 16-17 dereye kadar yükselen hava sıcaklığı nedeniyle kar yağışının nadir gerçekleştiği merkezlerde oturanlar kar görmek için Belenova’nın zirvesine akın etti. Çoluk çocuk beyaza bürünen dağların zirvesine çıkan pek çok aile kartopu oynayıp karda piknik yaparak beyaz örtünün keyfini çıkardı.    
Kuyucak Belenova kara hasret kalanların akınına uğradı.

AYDIN- Türkiye’nin büyük bir kısmında etkili olan kara kış ve kar yağışı birçok yerde hayatı olumsuz etkilerken, bazı iller de kara hasret yaşıyor. Kar yağışının 5-6 yılda bir gerçekleştiği Aydın’da şehir merkezinde kar göremeyen vatandaşlar, kartopu oynayabilmek ve çocukları karla tanıştırmak için zirveye çıkıyor.

Aydın’ın kar yağan bölgeleri arasında yer alan Kuyucak Belenova Yaylası’nda gerçekleşen kar yağışı sonrası fırsat bulan herkes kartopu oynayabilmek için birkaç saatliğine yaylaya çıkıyor. Şehir merkezlerinde 16-17 dereye kadar yükselen hava sıcaklığı nedeniyle kar yağışının nadir gerçekleştiği merkezlerde oturanlar kar görmek için Belenova’nın zirvesine akın etti. Çoluk çocuk beyaza bürünen dağların zirvesine çıkan pek çok aile kartopu oynayıp karda piknik yaparak beyaz örtünün keyfini çıkardı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.