Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Kaplan’dan kahveci esnafına sevindiren destek

GÜNCEL 29.05.2020 - 00:06, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3155+ kez okundu.
 

Kaplan’dan kahveci esnafına sevindiren destek

Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile kahveci esnafına sevindiren bir mesaj verdi.

KOÇARLI - Bugün gerçekleşen kabine toplantısı ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın hizmete ara veren Kahvehanelerin de 1 Haziran itibariyle hizmete açılacağını duyurması ardından, Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan Sosyal Medya hesabından kahveci esnafını sevindirecek bir paylaşım yaptı. Yaptığı paylaşımda “1 Haziran itibariyle hizmete başlayacak olan kahvehanelerimizin dezenfekte işlemleri tarafımızdan yapılacaktır. Maske, dezenfektan ve kolonya içeren hijyen paketi vereceğimiz kahvehanelerimizin ilk çay, kahve ve şekerleri bizden. Katkılarından dolayı Esnaf ve Sanatkârlar odasına teşekkür ediyorum. Biz birlikte güçlüyüz” ifadelerine yer verdi. Konu ile ilgili açıklama yapan Kaplan, “Kültürümüzün vazgeçilmezi kahvehanelerimize olan özlem bitiyor. Bizde Esnaf ve Sanatkârlar Odası işbirliği ile kahvehane esnafımıza destek olmak istedik. Şimdiden tüm esnafımıza hayırlı işler, bol kazançlar diliyorum” dedi.
Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile kahveci esnafına sevindiren bir mesaj verdi.

KOÇARLI - Bugün gerçekleşen kabine toplantısı ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın hizmete ara veren Kahvehanelerin de 1 Haziran itibariyle hizmete açılacağını duyurması ardından, Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan Sosyal Medya hesabından kahveci esnafını sevindirecek bir paylaşım yaptı.

Yaptığı paylaşımda “1 Haziran itibariyle hizmete başlayacak olan kahvehanelerimizin dezenfekte işlemleri tarafımızdan yapılacaktır.

Maske, dezenfektan ve kolonya içeren hijyen paketi vereceğimiz kahvehanelerimizin ilk çay, kahve ve şekerleri bizden. Katkılarından dolayı Esnaf ve Sanatkârlar odasına teşekkür ediyorum. Biz birlikte güçlüyüz” ifadelerine yer verdi.

Konu ile ilgili açıklama yapan Kaplan, “Kültürümüzün vazgeçilmezi kahvehanelerimize olan özlem bitiyor. Bizde Esnaf ve Sanatkârlar Odası işbirliği ile kahvehane esnafımıza destek olmak istedik. Şimdiden tüm esnafımıza hayırlı işler, bol kazançlar diliyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.