Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Kaplan 1 Mayıs'ı kutladı

GÜNCEL 01.05.2020 - 14:48, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 4044+ kez okundu.
 

Kaplan 1 Mayıs'ı kutladı

Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan 1 Mayıs Emek ve dayanışma Günü’nü kutladı.

KOÇARLI - Başkan Kaplan yayınladığı mesajında su sözlere yer verdi: “1 Mayıs, tüm dünyada, işçi ve emekçiler tarafından, birlik, dayanışma ve hak arama günü olarak kutlanan, çalışanların sorunlarının dile getirildiği ve çözüm yollarının ifade edildiği özel bir gündür. Biz emeği ve helal kazancı kutsal sayan bir milletin fertleri, aynı zamanda "İşçinin ücretini alın teri kurumadan önce ödeyiniz" diye buyuran iki cihanın güneşi bir peygamberin ümmetiyiz. Tarihimizden ve inancımızdan aldığımız birikimle işçilerimizin ve emekçilerimiz alın teri ve emeği bizim için her zaman kutsaldır. Bu duygu ve düşüncelerle tarımdan turizme, sanayiden inşaat sektörüne kadar her iş kolunda bin bir zorlukla çalışan, korona virüs gibi salgınla mücadele günlerinde en önde olan, ilaçlama yapan ve temizlik çalışmalarını titizlikle yürüten verdikleri emekleri saymakla bitiremeyeceğimiz, Koçarlımız başta olmak üzere ülkemizin ekonomisine katkı sağlayan tüm işçilerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Gününü kutluyorum. Tüm işçi kardeşlerime iş kazalarından uzak, sağlıklı ve mutlu bir yaşam diliyorum. 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kutlu olsun.”
Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan 1 Mayıs Emek ve dayanışma Günü’nü kutladı.

KOÇARLI - Başkan Kaplan yayınladığı mesajında su sözlere yer verdi:

“1 Mayıs, tüm dünyada, işçi ve emekçiler tarafından, birlik, dayanışma ve hak arama günü olarak kutlanan, çalışanların sorunlarının dile getirildiği ve çözüm yollarının ifade edildiği özel bir gündür.

Biz emeği ve helal kazancı kutsal sayan bir milletin fertleri, aynı zamanda "İşçinin ücretini alın teri kurumadan önce ödeyiniz" diye buyuran iki cihanın güneşi bir peygamberin ümmetiyiz. Tarihimizden ve inancımızdan aldığımız birikimle işçilerimizin ve emekçilerimiz alın teri ve emeği bizim için her zaman kutsaldır.

Bu duygu ve düşüncelerle tarımdan turizme, sanayiden inşaat sektörüne kadar her iş kolunda bin bir zorlukla çalışan, korona virüs gibi salgınla mücadele günlerinde en önde olan, ilaçlama yapan ve temizlik çalışmalarını titizlikle yürüten verdikleri emekleri saymakla bitiremeyeceğimiz, Koçarlımız başta olmak üzere ülkemizin ekonomisine katkı sağlayan tüm işçilerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Gününü kutluyorum.

Tüm işçi kardeşlerime iş kazalarından uzak, sağlıklı ve mutlu bir yaşam diliyorum.

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kutlu olsun.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.