Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Kapatılan fabrika için mutlu haber

EKONOMİ 09.12.2017 - 11:25, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2173+ kez okundu.
 

Kapatılan fabrika için mutlu haber

VF EGE'nin fabrikasını Sökeli iş adamı Tamer Makaraç aldı

AYDIN - Söke’de geçtiğimiz Mayıs ayında aldığı kapatma kararı ile büyük üzüntüye neden olan VF EGE'nin fabrikasını Sökeli işadamı Tamer Makaraç satın aldı. Sökeli iş adamlarından Er Tekstil’in sahibi Tamer Makaraç, VF Ege’nin Söke'deki fabrikasının yeni sahibi oldu. Devir işleminin İzmir’de 15. Noter’de yapıldığı, devir işleminin ardından VF Ege’nin İzmir Bürosunda mini bir imza töreni gerçekleştirildiği öğrenildi. Söke Er Tekstil adıyla yeniden faaliyete geçecek olan VF Ege fabrikasının devri ile ilgili görüştüğümüz iş adamı Tamer Makaraç, “VF Ege’nin kapatılması ve burada çalışan emekçi kardeşlerimizin işsiz kalmaları bizler çok üzmüştü. İlk günden bu yana VF Ege’yi yeniden faaliyete geçirebilme adına düşüncemiz, hayallerimiz vardı. İlk etapta işinden olan 700’e yakın arkadaşımızla faaliyete başlayacağız. 3 yıl içinde de hedefimiz eski günlerindeki bin 500 işçi potansiyelini yeniden yakalamayı istiyoruz. VF Ege camiasına, Söke’mize, Aydın'ımıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
VF EGE'nin fabrikasını Sökeli iş adamı Tamer Makaraç aldı

AYDIN - Söke’de geçtiğimiz Mayıs ayında aldığı kapatma kararı ile büyük üzüntüye neden olan VF EGE'nin fabrikasını Sökeli işadamı Tamer Makaraç satın aldı.

Sökeli iş adamlarından Er Tekstil’in sahibi Tamer Makaraç, VF Ege’nin Söke'deki fabrikasının yeni sahibi oldu. Devir işleminin İzmir’de 15. Noter’de yapıldığı, devir işleminin ardından VF Ege’nin İzmir Bürosunda mini bir imza töreni gerçekleştirildiği öğrenildi.

Söke Er Tekstil adıyla yeniden faaliyete geçecek olan VF Ege fabrikasının devri ile ilgili görüştüğümüz iş adamı Tamer Makaraç, “VF Ege’nin kapatılması ve burada çalışan emekçi kardeşlerimizin işsiz kalmaları bizler çok üzmüştü. İlk günden bu yana VF Ege’yi yeniden faaliyete geçirebilme adına düşüncemiz, hayallerimiz vardı. İlk etapta işinden olan 700’e yakın arkadaşımızla faaliyete başlayacağız. 3 yıl içinde de hedefimiz eski günlerindeki bin 500 işçi potansiyelini yeniden yakalamayı istiyoruz. VF Ege camiasına, Söke’mize, Aydın'ımıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.