Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Kapalı okulu soydular

ASAYİŞ 05.05.2017 - 16:09, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3644+ kez okundu.
 

Kapalı okulu soydular

Nazilli’de boş halde bulunan Sümer İlk Okulu soyuldu.

AYDIN- Nazilli’de öğrenci azlığı nedeni ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından öğrencileri çevreden bulunan ilkokullara nakledilen ve bu eğitim ve öğretim yılında eğitime açılmayan okulun hırsız veya hırsızlar tarafından içerisine girilerek soyulması mahalle sakinleri tarafından üzüntü ile karşılanıyor. Nazilli Sümer İlkokuluna gece giren hırsız veya hırsızlar salon kapısını kırarak okulun içerisine girerek depo kapısını kırarak depoda bulunan malzemeleri ve boş sınıf ve odalarda bulunan bilgisayarları ve bakır kabloları keserek alarak kayıplara karışmalarının ardından olay yerine gelen polis ekipleri hırsızlık olayı ile ilgili çalışmalarda bulunarak olayı gerçekleştiren hırsız veya hırsızları yakalayabilmek için çalışmalarda bulundular. Sümer Mahalle Muhtarı Erdoğan Dilbaz, “Mahallemizin tek okulu olan Sümer İlkokulumuzun tekrar eğitim ve öğretime açılabilmesi için ilgililere aktardım. Endüstri Meslek Lisesine devredildiğini öğrendim. Okulun yetkilisine durumu anlattım. Bizler Sümer ilkokulumuzun tekrar eğitim ve öğretime açılmasını istiyoruz. Okulumuzun hırsız veya hırsızlar tarafından soyulması bizleri oldukça üzdü” dedi. (Bahattin Albayrak)
Nazilli’de boş halde bulunan Sümer İlk Okulu soyuldu.

AYDIN- Nazilli’de öğrenci azlığı nedeni ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından öğrencileri çevreden bulunan ilkokullara nakledilen ve bu eğitim ve öğretim yılında eğitime açılmayan okulun hırsız veya hırsızlar tarafından içerisine girilerek soyulması mahalle sakinleri tarafından üzüntü ile karşılanıyor.

Nazilli Sümer İlkokuluna gece giren hırsız veya hırsızlar salon kapısını kırarak okulun içerisine girerek depo kapısını kırarak depoda bulunan malzemeleri ve boş sınıf ve odalarda bulunan bilgisayarları ve bakır kabloları keserek alarak kayıplara karışmalarının ardından olay yerine gelen polis ekipleri hırsızlık olayı ile ilgili çalışmalarda bulunarak olayı gerçekleştiren hırsız veya hırsızları yakalayabilmek için çalışmalarda bulundular.

Sümer Mahalle Muhtarı Erdoğan Dilbaz, “Mahallemizin tek okulu olan Sümer İlkokulumuzun tekrar eğitim ve öğretime açılabilmesi için ilgililere aktardım. Endüstri Meslek Lisesine devredildiğini öğrendim. Okulun yetkilisine durumu anlattım. Bizler Sümer ilkokulumuzun tekrar eğitim ve öğretime açılmasını istiyoruz. Okulumuzun hırsız veya hırsızlar tarafından soyulması bizleri oldukça üzdü” dedi. (Bahattin Albayrak)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.